Mamak

Ankara Mamak Belediyesi bu akşam Altınevler Mahallesi'ni şenlendirmeye geliyor! Ankara Mamak Belediyesi bu akşam Altınevler Mahallesi'ni şenlendirmeye geliyor! Mamak'ta yaşayan tüm halkın davetli olduğu belirtilirken özellikle de duyuru çocukların dikkatini çekti.
Ankara Mamak Belediyesi konser programını duyurdu! Mamaklılar parklara akın edecek Ankara Mamak Belediyesi konser programını duyurdu! Mamaklılar parklara akın edecek Ankara'da pek çok ilçe belediyesi kentte yaz akşamlarına özel konser programı hazırladı. Ankara'nın Mamak Belediyesi de parklarda müzik ziyafeti vereceğini duyurdu.
Ankara'da silahlı saldırı sonucu iki kişi ağır yaralandı! Ankara'da silahlı saldırı sonucu iki kişi ağır yaralandı! Ankara'nın Mamak ilçesinde kimliği belirsiz kişi tarafından açılan ateş sonucu Elvan D. ve Sinan D. ağır yaralandı.
Ankara'da  yaşayanlar için duyuruldu! 50 bin lira teminat bedeliyle 155 metrekare 3+1 konut satılacak Ankara'da yaşayanlar için duyuruldu! 50 bin lira teminat bedeliyle 155 metrekare 3+1 konut satılacak Türkiye'nin ilan portali üzerinden çeşitli ilanlar vatandaşlara sunulmaya devam ediyor. Konut satışı için ilan yayımlanan sitede Başkent Ankara'da yaşayanlar için farklı fiyat seçenekleri ile yeni bir duyuru yapıldı.
Ankara Mamak Belediyesi'nden Sünnet desteği! Erkek çocuğu olan aileler dikkat toplu sünnetten yararlanın Ankara Mamak Belediyesi'nden Sünnet desteği! Erkek çocuğu olan aileler dikkat toplu sünnetten yararlanın Mamak Belediyesi Twitter hesabı üzerinden paylaşmış olduğu gönderi ile 100 çocuğun sünnet düğününün yapıldığını belirtti.
Ankara'nın doğu girişindeki bu adresi bilmeyen milyonlarca kişi var! Eşsiz manzaranın tadı burada çıkıyor Ankara'nın doğu girişindeki bu adresi bilmeyen milyonlarca kişi var! Eşsiz manzaranın tadı burada çıkıyor Başkent Ankara'da vatandaşın doğa ile iç içe olabileceği pek çok nokta bulunuyor. Kentin sosyal imkanları vatandaşlara kısıtlı gelse de yazın tadının çıkarılacağı bir alan Mamak ilçesinde bulunuyor. Haber Ankara okurları için merak edilen adresi derledik.
Ankara Mamak'ta Mahalleler Arası 3X3 Basketbol Turnuvası başlıyor! Ankara Mamak'ta Mahalleler Arası 3X3 Basketbol Turnuvası başlıyor! Ankara'da Mamak Belediyesinin Mahalleler Arası 3X3 Basketbol Turnuvası turnuvası başlıyor.
Ankara'da Çubuk Belediyesinde gurur! Minikler turnuvada 14 madalyayla şampiyon oldu! Ankara'da Çubuk Belediyesinde gurur! Minikler turnuvada 14 madalyayla şampiyon oldu! Ankara'da Çubuk Belediyesinin Engelsiz Spor Kulübü15 Temmuz Demokrasi ve Birlik Günü Judo Turnuvası'nda 10 Altın 4 Gümüş olmak üzere 14 madalya kazanarak şampiyon oldu.
Ankara'da Mamak Belediyesinden Sünnet Şöleni! Ankara'da Mamak Belediyesinden Sünnet Şöleni! Mamak Belediyesi ilçedeki miniklere Sünnet Şöleni düzenledi.
Ankara'da Mamak Belediyesinin yaz konserleri başlıyor! Ankara'da Mamak Belediyesinin yaz konserleri başlıyor! Ankara'da Mamak Belediyesinin yaz konserleri yarın itibarıyla başlıyor. Konserler her Cumartesi günü düzenlenecek.
Ankara'nın Mamak ilçesinde LGS adaylarına tercih danışmanlığı hizmeti veriliyor Ankara'nın Mamak ilçesinde LGS adaylarına tercih danışmanlığı hizmeti veriliyor Milli Eğitim Bakanlığı tarafından hayata geçirilen bir hizmet doğrultusunda LGS adayları için tercih danışmanlığı veriliyor. Ankara'nın Mamak ilçesinde de LGS tercih danışmanlığı verildiği bildirildi.