Mamak

Ankara'nın doğu girişinde cennet gibi bir bahçe! Mamak'ın gözbebeği lavanta bahçeleri Ankara'nın doğu girişinde cennet gibi bir bahçe! Mamak'ın gözbebeği lavanta bahçeleri Başkent Ankara'da pek çok belediyenin girişimi ile lavanta bahçeleri kuruldu. İlçelerde lavanta hasatları başlarken vatandaşların da yoğun ilgisi devam ediyor.
Mamak’ta tek Türk Savaş Sanatı Soyakan eğitimi! Mamak’ta tek Türk Savaş Sanatı Soyakan eğitimi! Mamak Belediyesi yeni bir eğitime daha kapı araladı. Gençlere tek Türk Savaş Sanatı olan Soyakan eğitimi verdi. Bu eğitim ise gençle tarafından yoğun ilgi gördü.
Mamak Belediyesi sinema günleri etkinliklerine devam ediyor Mamak Belediyesi sinema günleri etkinliklerine devam ediyor Ankara'daki ilçe belediyeleri vatandaşlara sundukları sosyal etkinlik faaliyetleri ile verimli bir yaz geçirmelerini sağlıyor. Mamak Belediyesi de bu kapsamda vatandaşları sinema günleri etkinlikleri ile buluşturmaya devam ediyor.
Ankara toplu iş ilanları yayımlandı! İş sahibi olmak isteyenler hemen göz atsın Mamak Belediyesi aracı olacak Ankara toplu iş ilanları yayımlandı! İş sahibi olmak isteyenler hemen göz atsın Mamak Belediyesi aracı olacak Ankara iş ilanları, Ankara personel alım ilanları gibi konu başlıkları altında araştırma yapmaya devam eden Ankaralı vatandaşlar için birbirinden farklı sektörlerde iş ilanları yayımlandı.
Mamak Belediyesi geleceğin şampiyonlarını hazırlıyor! Ücretsiz okçuluk eğitimi devam ediyor Mamak Belediyesi geleceğin şampiyonlarını hazırlıyor! Ücretsiz okçuluk eğitimi devam ediyor Mamak Belediyesi tarafından açılan modern ve geleneksel okçuluk kursu çocukların yoğun ilgisini aldı.
Mamak Belediyesi kitap dostu belediyecilik hizmetleri ile öne çıkıyor Mamak Belediyesi kitap dostu belediyecilik hizmetleri ile öne çıkıyor Ankara'nın ilçe belediyeleri projeleri ile adeta birbirleriyle yarışıyor. Eğitimin ve eğitimcinin her zaman yanında olan Mamak Belediyesi, kitap dostu belediyecilik anlayışı ile Mamaklı kitapseverlerden tam not alıyor.
Ankara Mamak Belediyesi çalışanları maaşlar ve sendikal haklardan dolayı grev yaptı! Ankara Mamak Belediyesi çalışanları maaşlar ve sendikal haklardan dolayı grev yaptı! Aynı gün hem Etimesgut Belediyesi temizlik işleri çalışanları hem de Mamak Belediyesi Alt Yapı Fen İşleri Müdürlüğü çalışanları grev yaptı.
Ankara Mamak Belediyesi'nden kadınlara büyük fırsat! Cilt bakımı ve kuaförlük kursu ön kayıtları devam ediyor Ankara Mamak Belediyesi'nden kadınlara büyük fırsat! Cilt bakımı ve kuaförlük kursu ön kayıtları devam ediyor Mamak Belediyesi'nin kadınlar için sağlamakta olduğu cilt bakımı ve kuaförlük kursu detayları merak konusu oldu.
Ankara'da çakmak gazı kokladığı ileri sürülen çocuk toprağa verildi! Ankara'da çakmak gazı kokladığı ileri sürülen çocuk toprağa verildi! Başkent Ankara'da çeşitli asayiş olayları meydana gelmeye devam ediyor. Ankara’da çakmak gazı kokladığı için zehirlendiği iddia edilen 13 yaşındaki çocuk hayatını kaybetti. 13 yaşındaki çocuk gözyaşları içinde toprağa verildi.
Ankara Mamak Belediyesi Çocuk Şenlikleri devam ediyor! Ankara Mamak Belediyesi Çocuk Şenlikleri devam ediyor! Mamak Belediyesi Çocuk Şenliği'nin 4 Ağustos Cuma, bugün saat 19:30'da gerçekleşeceğine yer verdi.
Ankara Mamak Belediyesi'nin mahalle şenlikleri sürüyor Ankara Mamak Belediyesi'nin mahalle şenlikleri sürüyor Ankara'daki ilçe belediyeleri çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Mamak Belediyesi de mahallelerde yaz şenliklerine hız kesmeden devam ediyor. Mamaklıların yoğun katılım sağladığı şenliklerden renkli görüntüler ortaya çıkıyor.
Ankara Mamak Belediyesi tenis turnuvası başlıyor! Ankara Mamak Belediyesi tenis turnuvası başlıyor! Mamak Belediyesi tarafından tüm gelişmeler Twitter üzerinden duyurulmaya devam ederken bu defa teniz turnuvasının başlayacağına yer verildi.