Mamak

Mamak Belediyesi, Avrupa Hareketlilik Haftası programına katılıyor! Şehrini Keşfet Mamak Belediyesi, Avrupa Hareketlilik Haftası programına katılıyor! Şehrini Keşfet Ankara "Avrupa Hareketlilik Haftası" kapsamında kontak kapattı. Mamak Belediyesi, 16-22 Eylül tarihleri arasında "Avrupa Hareketlilik Haftası" nı kutladı.
Mamak Belediyesi'nden kadınlara jest! Kültür gezilerinde Çanakkale, Konya, İstanbul tanıtılıyor Mamak Belediyesi'nden kadınlara jest! Kültür gezilerinde Çanakkale, Konya, İstanbul tanıtılıyor Ülkemizde ilçe belediyeleri pek çok etkinliğe imza atıyor. Belediyelerin açıkladığı programlar yakından takip edilirken son dönemde kadınlara yönelik olarak düzenlenen kültür gezileri de oldukça ilgi görürken bu furyaya Mamak Belediyesi de katıldı.
Mamak Belediyesi'nin okulları yeni eğitim yılına hazır Mamak Belediyesi'nin okulları yeni eğitim yılına hazır Okulların açılmasına sayılı günler kala tüm Türkiye'de hummalı bir çalışma yapılıyor. Mamak Belediyesi'nde bunlardan biri oldu.
Ankara'nın Mamak ilçesinde el freni çekilmeyen kamyon kaza yaptı! Ankara'nın Mamak ilçesinde el freni çekilmeyen kamyon kaza yaptı! Ülkemizde çeşitli trafik kazaları meydana gelmeye devam ediyor. Farklı nedenlerle meydana gelen trafik kazaların can ve mal kayıplarının yanı sıra maddi hasarlar da yaşanıyor. Ankara'da da el freni çekilmeyen kamyon kaza yaptı.
Ankara'da sokak köpeklerini beslediği için vuruldu! Ankara'da sokak köpeklerini beslediği için vuruldu! Ankara'nın Mamak ilçesinde sokak köpeklerini beslediği için vurulan Z.Ç. "15 gün önce köpeklerimi vurmuştu şimdide beni vurdu." dedi
Ankara'da yolda kalan vatandaşın araç itme yöntemi şaşırttı! Ankara'da yolda kalan vatandaşın araç itme yöntemi şaşırttı! Ankara'nın Mamak ilçesinde, bir vatandaşın yolda kalan aracını itmek için kullandığı ilginç yöntem, görenleri şaşkına çevirdi.
Mamak Belediye Başkanı Köse'den 30 Ağustos Zafer Bayramı'na özel kutlama mesajı Mamak Belediye Başkanı Köse'den 30 Ağustos Zafer Bayramı'na özel kutlama mesajı 30 Ağustos Zafer Bayramı kapsamında pek çok lider mesaj yayımlamaya başladı. Mamak Belediye Başkanı Murat Köse de yayımladığı kutlama mesajı ile dikkati çekti.
Gölbaşı Belediyesi Şehit Öğretmen Şenay Aybüke Yalçın Kreşi'ni açmaya hazırlanıyor! Gölbaşı Belediyesi Şehit Öğretmen Şenay Aybüke Yalçın Kreşi'ni açmaya hazırlanıyor! Gölbaşı Belediyesi, vatandaşlarına yönelik hizmetlerinde küçük vatandaşlarını unutmuyor. Belediye, "Şehit Öğretmen Şenay Aybüke Yalçın Kreşi"ni açmaya hazırlanıyor.
25 Ağustos 2023 Ankara Mamak Kusunlar TOKİ 1+1 2+1 kura çekilişi sonuçları isim listesi sorgulama 25 Ağustos 2023 Ankara Mamak Kusunlar TOKİ 1+1 2+1 kura çekilişi sonuçları isim listesi sorgulama Ankaralılara daha önce TOKİ'den konut piyangosu açıklanmıştı. TOKİ Ankara Mamak Kusunlar 2. etap kura çekilişi sonuçları isim listesi için beklenen açıklama geldi. Kura çekimleri 25 Ağustos Cuma günü itibariyle başladı.
Ankara Büyükşehir Belediyesi Mamak'taki asfalt çalışmaları nedeniyle bazı yolları trafiğe kapatacak Ankara Büyükşehir Belediyesi Mamak'taki asfalt çalışmaları nedeniyle bazı yolları trafiğe kapatacak Ankara Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri, Başkentin dört bir yanında asfalt serim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Bu kapsamda bir duyuruya yer veren belediye, bazı yolların trafiğe kapatılacağını bildirdi.
Mamak'ta sokakta görülen yılan korkuttu! Mamak'ta sokakta görülen yılan korkuttu! Ankara’nın Mamak ilçesinde sokakta görülen yılan vatandaşları korkuttu.
Emine Erdoğan, Ankara'da Ekolojik Köy ziyareti ve lavanta hasadı yaptı! Emine Erdoğan, Ankara'da Ekolojik Köy ziyareti ve lavanta hasadı yaptı! Ata tohumundan üretim yapılan bahçede meyve ve sebze toplayan Emine Erdoğan, köydeki ekolojik tarım uygulamaları hakkında bilgi aldı. Emine Erdoğan, üretimin, sürdürülebilir tarım teknikleri ile doğa ve toprak korunarak yapılmasının önemini vurguladı.