Mamak

Ankara'nın o ilçesi altın gibi değerlendi! Oradan konut alan yaşadı uzmanlar rekor dedi Ankara'nın o ilçesi altın gibi değerlendi! Oradan konut alan yaşadı uzmanlar rekor dedi Artan konut satışı fiyatları arz talep dengesini etkilemeye devam ediyor. Konut fiyatlarının artması nedeniyle ev sahibi olmakta zorlana vatandaşlar uygun fiyatlı ilanları inceleme altına alıyor. Mamak ilçesindeki konut satış rakamları dikkati çekiyor.
Mamak Belediyesi'nin ev sahipliğinde düzenlenecek Ankara Edebiyat Festivali için basın toplantısı düzenleniyor Mamak Belediyesi'nin ev sahipliğinde düzenlenecek Ankara Edebiyat Festivali için basın toplantısı düzenleniyor Mamak Belediyesi, Ankara Sosyal Bilimler Üniversitesi ve Türkiye Yazarlar Birliği iş birliğinde düzenlenecek ‘2. Ankara Edebiyat Festivali’ kapsamında açılacak Yazarlık Okulu başvurularını almaya başlamıştı. Festivale ilişkin basın toplantısı düzenlendi.
Mamak Belediyesi'nden hanımlara İstanbul Gezisi Mamak Belediyesi'nden hanımlara İstanbul Gezisi Ankara'da ilçe belediyeleri sanatsal ve kültürel bir çok projeye imza atmaya devam ediyor. Belediyelerin açıkladığı programlar vatandaşlar tarafından sıkı takip edilirken son günlerde kültür gezileri rağbet görmeye başladı.
Ankara Büyükşehir Belediyesi Mamak Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında duyuru yaptı Ankara Büyükşehir Belediyesi Mamak Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında duyuru yaptı Artan konut fiyatları nedeniyle ev almakta zorlanan vatandaşlar için çeşitli projeler geliştiren Ankara Büyükşehir Belediyesi Mamak Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında hak sahiplerine duyuru yaptı.
Mamak'ta meydana gelen doğal gaz patlamasının yaraları belediye ekipleri tarafından sarılıyor! Mamak'ta meydana gelen doğal gaz patlamasının yaraları belediye ekipleri tarafından sarılıyor! Ankara'nın Mamak ilçesinde meydana gelen ve bir kişinin yaşamını kaybetmesi ile sonuçlanan doğal gaz patlamasının ardından Mamak Belediyesi harekete geçti. Mamak Belediyesi ekipleri patlamada zarar gören evlerin onarım çalışmalarını sürdürüyor.
Mamak Belediye Başkanı Murat Köse’nin ev sahipliğinde sanatseverler bir araya geldi Mamak Belediye Başkanı Murat Köse’nin ev sahipliğinde sanatseverler bir araya geldi Mamak Belediyesi'ne ait Musiki Muallim Mektebi'nde sergi açılışı kapsamında sanatseverler bir araya geldi. Mamak Belediye Başkanı Murat Köse'nin açılışa ev sahipliği yaptığı sergiye adeta ziyaretçi akını gerçekleşti.
Başkentte 1 kişinin öldüğü binadaki patlamaya açık unutulan ocak neden oldu Başkentte 1 kişinin öldüğü binadaki patlamaya açık unutulan ocak neden oldu Ankara'nın Mamak ilçesinde doğala gaz patlaması sonucu 1 kişinin hayatını kaybettiği binadaki incelemeler tamamlandı. Patlamanın neden kaynaklı olduğu belirlenirken detaylar da paylaşıldı.
Türkiye'de bir ilk! ASKİ, Mamak Bayındır Barajı’nda Yüzer Güneş Enerji Santralini kuruyor Türkiye'de bir ilk! ASKİ, Mamak Bayındır Barajı’nda Yüzer Güneş Enerji Santralini kuruyor Ankara Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (ASKİ), Ankara'da ‘Yüzer Güneş Enerji Santrali (GES) Sistemi’ni hayata geçirecek.
Mamak Belediyesi 2'nci Ankara Edebiyat Festivali'ne hazırlanıyor Mamak Belediyesi 2'nci Ankara Edebiyat Festivali'ne hazırlanıyor İkinci Ankara Edebiyat Festivali, Mamak Belediyesi, Ankara Sosyal Bilimler Üniversitesi ve Türkiye Yazarlar Birliği iş birliğinde düzenlenecek.
Mamak Belediyesi doğalgaz patlamasında hasar gören binayı onardı Mamak Belediyesi doğalgaz patlamasında hasar gören binayı onardı Geçtiğimiz günlerde Mamak Küçük Kayaş Mahallesi'nde meydana gelen doğalgaz patlamasına ilişkin Belediye'nin temizlik, tamir ve onarım çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.
Ankara'nın Mamak ilçesindeki doğal gaz patlamasının ardından onarım çalışmaları başladı Ankara'nın Mamak ilçesindeki doğal gaz patlamasının ardından onarım çalışmaları başladı 29 Eylül Cuma günü Ankara'nın Mamak ilçesindeki bir apartman dairesinde doğal gaz patlaması meydana geldi. Yaşanan olayda bir kişi yaşamını yitirirken ev ve dükkanlar zarar gördü. Doğalgaz patlaması sonucu hasar gören yerlerde onarım çalışmaları başladı.
Mamak Belediye Başkanı Köse'de ilçedeki doğal gaz patlamasına ilişkin açıklama! Mamak Belediye Başkanı Köse'de ilçedeki doğal gaz patlamasına ilişkin açıklama! Ankara'nın Mamak ilçesinde meydana gelen doğal gaz patlamasına ilişkin açıklamalar gelmeye devam ediyor. Mamak Belediye Başkanı Murat Köse de sosyal medya hesabı üzerinden yeni bir bilgilendirme yaptı.