Mamak

Mamak Belediyesi Tünel Sanat Merkezi'ni açıyor Mamak Belediyesi Tünel Sanat Merkezi'ni açıyor Mamak Belediyesi yaptığı çalışmalar ve projeler ile ilçeye yeni soluklar getirirken, son olarak bir süredir yapım aşamasında olan Tünel Sanat Merkezi'nin de açılışını yapmaya hazırlanıyor.
Mamak'a yeni bir soluk geliyor! Gülveren Bilim ve sanat Merkezi Mamak'a yeni bir soluk geliyor! Gülveren Bilim ve sanat Merkezi Ankara'da ilçe belediyeleri yaptıkları çalışmalar ile ülke genelinde örnek olmaya devam ediyor. Mamak Belediyesi'de yürüttüğü projeler ile gündemden düşmüyor.
Mamak Belediyesi'nin kültür gezileri devam ediyor! Mamak Belediyesi'nin kültür gezileri devam ediyor! Vatandaşların hayatlarına dokunmak amacı ile çıkılan sosyal ve kültürel faaliyetler ile yola çıkan Mamak Belediyesi, bugün kadınlar için Konya'ya gitti.
Mamak Belediye Başkanı Murat Köse Cumhuriyetin 100. yılına özel mesaj yayınladı Mamak Belediye Başkanı Murat Köse Cumhuriyetin 100. yılına özel mesaj yayınladı Mamak Belediye Başkanı Murat Köse 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle kutlama mesajı yayınladı. Murat Köse, mesajında değindiği birlik ve beraberlik duygusu dikkat çekti.
Ankara Büyükşehir Belediyesi duyurdu! Mamak Kentsel Dönüşüm Projesi daire teslim tarih belli oldu Ankara Büyükşehir Belediyesi duyurdu! Mamak Kentsel Dönüşüm Projesi daire teslim tarih belli oldu Durmaksızın yükselen konut fiyatları nedeniyle ev almakta zorlanan vatandaşlar için Ankara Büyükşehir Belediyesi, çeşitli projeler geliştirmeye devam ediyor. Mamak Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında hak sahiplerine daire teslim tarihi duyuruldu.
Ankara'da bir araç boş araziye uçtu! 1 ölü 2 yaralı Ankara'da bir araç boş araziye uçtu! 1 ölü 2 yaralı Ankara’nın Mamak ilçesinde yaşanan kazada kontrolden çıkan bir araç boş araziye uçtu. Kazada 1 kişi hayatını kaybetti 2 kişide yaralandı.
Ankara'nın şehir merkezinde bir kanyon olduğunu biliyor muydunuz? Yanı başınızda bir doğa harikası Ankara'nın şehir merkezinde bir kanyon olduğunu biliyor muydunuz? Yanı başınızda bir doğa harikası Ankara'da şehrin gürültüsünden kaçmak isteyenler hafta sonları için farklı yer arayışlarına giriyor. Havalarında mevsim normallerinde gitmesiyle birlikte Ankara Mamak'ta hafta sonu doğayla baş başa kalacağınız harika bir kanyon var.
Ankara Mamak'ta 2 buçuk milyon liralık sahte tarım ilacı ele geçirildi Ankara Mamak'ta 2 buçuk milyon liralık sahte tarım ilacı ele geçirildi Ankara'da jandarma ekipleri tarafından kanuna aykırı şekilde tarım ilacı üretildiği tespit edildi. İncelemeler sonucu 2 farklı depo adresi bulundu ve operasyon düzenlendi.
Türkiye Belediyeler Birliği Gazze'de yaşanan katliyamı kınadı Türkiye Belediyeler Birliği Gazze'de yaşanan katliyamı kınadı Türkiye Belediyeler Birliği (TBB), İsrail'in Gazze'deki sivillere saldırılarına sesiz kalmadı.
Mamak Belediyesi'nden Yüzüncü Yıl Cumhuriyet Koşusu etkinliği Mamak Belediyesi'nden Yüzüncü Yıl Cumhuriyet Koşusu etkinliği Cumhuriyetimizin 100. Yıl dönümü için yurdumuzun pek çok bölgesinde etkinlikler düzenlenmeye başladı. Mamak Belediyesi de etkinliklere katılırken ilçede 100. Yıl Cumhuriyet Koşusu düzenleneceği bildirildi.
Mamak Belediyesi 962 kadın girişimciye tavuk desteği sağladı Mamak Belediyesi 962 kadın girişimciye tavuk desteği sağladı Ankara'da çeşitli ilçe belediyeleri vatandaşlara maddi destek sağlamaya devam ediyor. Mamak Belediyesi de vatandaşlara sağladığı tavuk desteği ile üreticinin yüzünü güldürdü.
Ankara Mamak'ta başından vurularak öldürülen gencin faillerine tutuklama! Ankara Mamak'ta başından vurularak öldürülen gencin faillerine tutuklama! Ankara'nın Mamak ilçesinde D. K'nin başından vurularak öldürülmesine ilişkin gözaltına alınan 6 şüpheliden 3'ünün tutuklandığı bildirildi. Olaya ilişkin detaylar da belli oldu.