Mamak

Mamak'ta öğrencilerin yeni adresi 'Uyanık Kütüphaneleri' Mamak'ta öğrencilerin yeni adresi 'Uyanık Kütüphaneleri' Ankara'da ilçe belediyeleri gençleri aydınlık bir geleceğe hazırlamak için eğitimine desteklerde bulunmaya devam ediyor. Mamak Belediyesi'de açtığı kütüphaneler ile adından sıkça söz ettiriyor.
Mamak Belediye Başkanı Köse Spotify ve Podcast üzerinden yayın yapacak! Mamak Belediye Başkanı Köse Spotify ve Podcast üzerinden yayın yapacak! Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, resmi sosyal medya hesabı üzerinden Ankara halkını çeşitli konularda bilgilendirmeye devam ediyor. Başkan Köse, bu kez Spotify ve Podcast üzerinden yayın yapacağını bildirerek vatandaşlara bir duyuru yaptı.
Mamak Belediyesi'de yerli kart  TROY KART sistemine geçiyor Mamak Belediyesi'de yerli kart TROY KART sistemine geçiyor Başkentte bir belediye daha personel maaş kartlarının Bankalararası Kart Merkezince geliştirilen yerli kart TROY'a taşınması kararı aldı.
Ankara Büyükşehir Belediyesi Mamak Kentsel Dönüşüm Projesi'nde hak sahiplerini kura ile belirleyecek Ankara Büyükşehir Belediyesi Mamak Kentsel Dönüşüm Projesi'nde hak sahiplerini kura ile belirleyecek Ankara Büyükşehir Belediyesi, yükselen konut fiyatları nedeniyle ev almakta zorlanan vatandaşlar için projeler geliştirmeye devam ediyor. Mamak Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında hak sahiplerinin kura yönetimi ile belirleneceği açıklandı.
Mamak Belediyesi Musiki Muallim Mektebi projesini hayata geçirdi Mamak Belediyesi Musiki Muallim Mektebi projesini hayata geçirdi Ankara'nın ilçe belediyeleri kültür ve sanat alanındaki yatırımlarına devam ediyor. Mamak Belediyesi'de bu alanda bir çok projeye imza attı ve Ankara'da ilki gerçekleştirerek Müzik Müzesi projesini hayata geçirdi.
Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, Tam Açık Kapı TAK programı çerçevesinde görüşmek isteyen vatandaşlarla  belediyede buluşuyor Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, Tam Açık Kapı TAK programı çerçevesinde görüşmek isteyen vatandaşlarla belediyede buluşuyor Başkentte ilçe belediyeleri yaptıkları çalışmalar ve yürüttükleri projeler ile Ankaralıdan takdir toplama devam ediyor. Mamak Belediyesi'de her geçen gün imza attığı projeler ile kente yeni bir soluk getiriyor.
Ankara'nın ilk Müzik Müzesi Mamak Belediyesi'nin girişimleri ile açılıyor! Ankara'nın ilk Müzik Müzesi Mamak Belediyesi'nin girişimleri ile açılıyor! Mamak Belediyesi, ilçeye olan yatırımlarını sürdürüyor. Başkent’in ilk Müzik Müzesi'nin Musiki Muallim Mektebi’nde açılacağını müjdeleyen Mamak Belediyesi detayları da duyurdu.
Mamak Belediyesi Atatürk'ü vefatının yıl dönümünde andı! Mamak Belediyesi Atatürk'ü vefatının yıl dönümünde andı! Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk vefatının 85'nci yıl dönümünde yurdumuzda anılıyor. Gazi Mustafa Kemal Atatürk, Ankara'nın ilçe belediyeleri tarafından da anılırken Mamak Belediyesi bir anma programı düzenledi.
Mamak'ta yüzme kursları 12 ay boyunca kesintisiz devam ediyor Mamak'ta yüzme kursları 12 ay boyunca kesintisiz devam ediyor Mamak Belediyesi ilçeye yaptığı yeniliklere hız kesmeden devam ediyor. Eğitime ve kişisel gelişime verdiği önemle bilinen belediye kış aylarında da yüzme eğitimine devam ediyor.
Mamaklı kadınların Filistin için düzenlediği kermese Başkan Köse katıldı Mamaklı kadınların Filistin için düzenlediği kermese Başkan Köse katıldı Hamas ile İsrail arasındaki gerilimden etkilenen Filistin halkı için ses yükselmeye devam ediyor. Filistinli sivillerin hayatını kaybetmeye devam etmesi ve insanlık dramının bilançosu ağırlaşırken Mamaklı kadınlar bir kermes düzenledi.
Mamak Belediyesi vatandaşlar ile bir araya geliyor Mamak Belediyesi vatandaşlar ile bir araya geliyor Ankara'nın ilçe belediyeleri yaptıkları çalışmalar ve yürüttükleri projeler ile ülkede örnek olmaya devam ediyor. Mamak Belediyesi'de yürüttüğü sosyal belediyecilik anlayışı ile takdir toplamaya devam ediyor.
Mamak Belediyesi'nde Aile Merkezleri yoğun ilgi görüyor Mamak Belediyesi'nde Aile Merkezleri yoğun ilgi görüyor Ankara'nın ilçe belediyeleri her geçen gün başkente yeni bir soluk getirmeye devam ediyor. Mamak Belediyeside yürüttüğü çalışmalar ve imza attığı projelerle örnek belediyeler arasında yer alıyor.