Mamak

Mamak Belediyesi'nden kış temizliği Mamak Belediyesi'nden kış temizliği Mamak Belediyesi kışa hazırlık kapsamında cadde, sokak ve mazgallar temizlendi.
Mamak Belediyesi'nin Gönül Çarşısı ihtiyaç sahibi ailelere destek oluyor! Mamak Belediyesi'nin Gönül Çarşısı ihtiyaç sahibi ailelere destek oluyor! Mamak Belediyesi ilçe halkına iyi hizmeti sunmak ve ihtiyaç sahibi vatandaşlara destek olabilmek için Mamak Gönül Çarşısı projesini hayata geçirdi. Söz konusu proje ile ihtiyaç sahibi vatandaşlara destek olan Mamak Belediyesi'nden açıklama geldi.
Mamak Belediyesi'nden Öğretmenler Günü yemeği! Mamak Belediyesi'nden Öğretmenler Günü yemeği! Mamak Belediyesi özel günleri es geçmiyor. 24 Kasım Öğretmenler Günü'nde de özel bir davet düzenleyen Mamak Belediyesi, öğretmenlere unutulmaz bir gün yaşattı.
Ankara’da bekçi dehşet saçtı! Önce eşini öldürdü sonra intihar etti Ankara’da bekçi dehşet saçtı! Önce eşini öldürdü sonra intihar etti Ankara’nın Mamak ilçesinde görev yapan mahalle bekçisi beylik tabancası ile önce eşini öldürdü ardından intihar etti.
Mamak Belediyesi ücretsiz halk oyunları kurs kayıtlarının başladığını duyurdu! Mamak Belediyesi ücretsiz halk oyunları kurs kayıtlarının başladığını duyurdu! Mamak Belediyesi birbirinden yeni kurs programlarına imza atmaya devam ediyor. Mamak'ta bu kez ücretsiz halk oyunları kursu verileceği kaydedilirken söz konusu kursun kayıtları hakkında da vatandaşlar bilgilendirildi.
Mamak Belediyesince Öğretmenler Günü Turnuvaları yapıldı! Mamak Belediyesince Öğretmenler Günü Turnuvaları yapıldı! Mamak Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü, 24 Kasım Öğretmenler Günü kapsamında basketbol, dart ve masa tenisi turnuvaları düzenledi.
Mamak Belediyesi emlak, ÇTV, ilan reklam vergileri için hatırlatmada bulundu! Mamak Belediyesi emlak, ÇTV, ilan reklam vergileri için hatırlatmada bulundu! Belediyeye yapılan vergi ödemelerinin belirlenen tarih aralıklarında yapılması gerekiyor. Bu kapsamda belediyeler de son günlerde sıklıkla uyarı yayımlamaya başlarken Mamak Belediyesi'nden açıklama geldi.
Mamak Belediyesince 100'üncü Yıl Cumhuriyet Hatıra Ormanı'nda fidanlar dikildi Mamak Belediyesince 100'üncü Yıl Cumhuriyet Hatıra Ormanı'nda fidanlar dikildi Yeşil alan çalışmalarına devam eden Mamak Belediyesi, 100'üncü Yıl Cumhuriyet Hatıra Ormanı ile çalışmalarını taçlandırdı. Bahsi geçen ormanda fidan dikimi gerçekleştirildi.
Mamak Belediyesi Mutlu Ege Millet Bahçesi ziyaretçilerini bekliyor! Mamak Belediyesi Mutlu Ege Millet Bahçesi ziyaretçilerini bekliyor! Ankara'daki ilçe belediyelerinin çalışmaları yakından takip ediliyor. Ankara'nın sosyal alanları araştırılmaya devam ederken Mamak Belediye Başkanı Murat Köse'den de bir davet geldi.
Mamak'ta Kavgayı ayırmak için gelen aile üyeleri birbirine girdi! 1 kişi yaralandı Mamak'ta Kavgayı ayırmak için gelen aile üyeleri birbirine girdi! 1 kişi yaralandı Ankara'nın Mamak ilçesinde çift arasında yaşanan kavgayı ayırmak için araya giren aile üyeleri de birbirine girdi. 1 kişinin yaralandığı belirtildi.
Mamak Belediyesi Türk Dünyası Bilim ve Kültür Şenliği sona erdi! Mamak Belediyesi Türk Dünyası Bilim ve Kültür Şenliği sona erdi! Mamak Belediye Başkanı Murat Köse’nin ev sahipliğinde Mamak Belediyesi Hidayet Türkoğlu Spor Salonu’nda gerçekleştirilen Türk Dünyası Bilim ve Kültür Şenliği sona erdi.
Mamak Belediye Başkanı Köse'den büyükşehir için adaylık sinyali! Mamak Belediye Başkanı Köse'den büyükşehir için adaylık sinyali! Ankara Büyükşehir Belediyesi AK Parti Grup Başkanvekili ve Mamak Belediye Başkanı Murat Köse'den adaylık açıklamaları gelemeye devam ediyor. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı için aday olabileceği sinyalini veren Köse'den önemli açıklamalar geldi.