Mamak

Mamak Belediyesi Adli Bilimler Sempozyumu düzenledi! Mamak Belediyesi Adli Bilimler Sempozyumu düzenledi! Ankara'nın ilçe belediyeleri birbirinden farklı etkinliklere imza atmaya devam ediyor. Mamak Belediyesi de ilçede Adli Bilimler Sempozyumu düzenlerken sempozyumda pek çok konuda öğrencilere önemli bilgiler verildi.
Mamak Belediye Başkanı Köse başarılı belediye başkanı ödülünün sahibi oldu Mamak Belediye Başkanı Köse başarılı belediye başkanı ödülünün sahibi oldu Kent Başkan Ödülleri için özel bir gece düzenlendi. Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, düzenlenen gecede başarılı belediye başkanlarından biri olarak ödüle layık bulundu.
Mamak Belediyesi'nden miniklere robotik kodlama eğitimi! Mamak Belediyesi'nden miniklere robotik kodlama eğitimi! Mamak Belediyesi, 7'den 70'e hizmet anlayışıyla projelerine devam ediyor. Bu kapsamda belediye, 4-7 yaş grubuna yönelik Robotik Kodlama Atölyesi açtı.
Mamak Belediyesi Ankara'ya Karadeniz'i getirdi! Mamak Belediyesi Ankara'ya Karadeniz'i getirdi! Mamak Belediyesi, geçtiğimiz günlerde gerçekleştirdiği Hamsi Festivali'yle Ankara'ya adeta Karadeniz'i getirdi. Vatandaş, Karadeniz ezgileri ve lezzetli hamsilerle doyasıya eğlendi.
Mamak Belediyesi Mevlana'yı vefat yıl dönümünde tasavvuf müziği ile andı! Mamak Belediyesi Mevlana'yı vefat yıl dönümünde tasavvuf müziği ile andı! Mevlana'nın ölüm yıl dönümü ülkemizin çeşitli noktalarında birbirinden farklı etkinliklerle anılmaya devam ediyor. Bu çerçevede Mamak Belediyesi de yeni etkinliklere imza atarken Ankara Müzik ve Güzel Sanatlar Üniversitesi Klasik Türk Müziği Topluluğu Musiki Muallim Mektebi’nde tasavvuf müziği konseri verdi.
Mamak Belediyesi Çocuk Kütüphaneleri'nde Kıpırdayan Dünya oyunu sergilendi Mamak Belediyesi Çocuk Kütüphaneleri'nde Kıpırdayan Dünya oyunu sergilendi Mamak Belediyesi tarafından hayata geçirilen Çocuk Kütüphaneleri'nde birbirinden farklı etkinliklere imza atılmaya devam ediyor. Mamak Belediyesi bebek ve çocuk kütüphaneleri sınırsız etkinliğe imza atarken yeni bir oyunun daha miniklerle buluştuğu bildirildi.
Mamak Belediyesi’nden Kırsal Kalkınma Hamlesi! Yeni kırsal kalkınma planı tanıtıldı Mamak Belediyesi’nden Kırsal Kalkınma Hamlesi! Yeni kırsal kalkınma planı tanıtıldı Çiftçi dostu projeleri ile tarıma ve üretime destek veren Mamak Belediyesi, yeni kırsal kalkınma planını lansman ve özel bir sergi ile tanıttı. Mamak Belediyesi tarafından başlatılan yeni kırsal kalkınma hamlesine ilişkin merak edilen detayları derledik.
Mamak Sürdürülebilir ve Yerel Kırsal Kalkınma Stratejisi Tanıtım Toplantısı başlıyor! Mamak Sürdürülebilir ve Yerel Kırsal Kalkınma Stratejisi Tanıtım Toplantısı başlıyor! Mamak Belediyesi, Ankara'nın sosyal belediyecilik anlayışıyla sürdürülebilirliğin ve yerel kalkınmanın öncüsü olmaya devam ediyor. Son duyurusuyla ise belediye, Mamak Sürdürülebilir ve Yerel Kırsal Kalkınma Stratejisi Tanıtım Toplantı'nı açıkladı.
Mamak Belediyesi Çocuk Trafik Eğitim Parkı’nda binlerce çocuğa trafik eğitimi Mamak Belediyesi Çocuk Trafik Eğitim Parkı’nda binlerce çocuğa trafik eğitimi Mamak Belediyesi, ilçedeki çocuklar için çeşitli eğitim programları düzenlemeye devam ediyor. Mamak Belediyesi'nin hizmete açtığı Çocuk Trafik Eğitim Parkı'nda binlerce çocuğun trafik eğitimi aldığı kaydedildi.
Mamak Belediyesi Musiki Muallim Mektebi’nde ücretsiz müzik kursu veriliyor! Mamak Belediyesi Musiki Muallim Mektebi’nde ücretsiz müzik kursu veriliyor! Mamak Belediyesi tarafından hayata geçirilen Musiki Muallim Mektebi'nde müzik sesi dinmiyor. Mamak ilçesinde yaşayan ve müzikseverler için ücretsiz kursa programları da devam ediyor.
Mamak Belediyesi'nden Engel Tanımıyoruz etkinliği! Mamak Belediyesi'nden Engel Tanımıyoruz etkinliği! Mamak Belediyesi, engelli vatandaşlara yönelik çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda belediye, Dünya Engelliler Günü nedeniyle bir program düzenledi.
Mamak Belediyesi Uyanık Kütüphanelerde kahve ikramlarına başladı Mamak Belediyesi Uyanık Kütüphanelerde kahve ikramlarına başladı Mamak Belediyesi, ilçedeki öğrenciler için kütüphane hizmeti sunmaya devam ediyor. Gençlerin sınavlarına daha iyi hazırlanabilmeleri için çeşitli projeler yürüten Mamak Belediyesi, Uyanı Kütüphanelerde öğrencilere çeşitli ikramlar sunmaya başladı.