Mamak

Mamak Belediyesi satranç turnuvasında hamleler konuştu! Zeka Sporları Topluluğu karşı karşıya geldi Mamak Belediyesi satranç turnuvasında hamleler konuştu! Zeka Sporları Topluluğu karşı karşıya geldi Mamak Belediyesi ve Ankara Üniversitesi Zeka Sporları Topluluğu Satranç Turnuvasında karşı karşıya geldi. Satranç Turnuvasında hamleler konuşurken ödüllerin sahipleri de belli oldu.
Ankara'nın o ilçesi Türkiye'nin en yüksek konut getirisi oranına sahip! Yatırım şirketi o ilçeyi duyurdu Ankara'nın o ilçesi Türkiye'nin en yüksek konut getirisi oranına sahip! Yatırım şirketi o ilçeyi duyurdu Ankara'nın ilçeleri farklı alanlarda ön plana çıkmaya devam ediyor. Yatırım şirketlerinden ENDEKSA, Ankara'nın o ilçesinin Türkiye'nin en yüksek konut getirisi oranına sahip olduğunu açıkladı!
Mamak Belediyesi Boğaziçi Aile Sağlığı Merkezi'nde sona geldi Mamak Belediyesi Boğaziçi Aile Sağlığı Merkezi'nde sona geldi Mamak Belediyesi tarafından yapılan açıklamaya göre, belediye tarafından yapılan Boğaziçi Aile Sağlığı Merkezi'nde sona geliniyor.
Mamak'ta Okul Sporları Basketbol Turnuvası heyecanı! Mamak'ta Okul Sporları Basketbol Turnuvası heyecanı! Mamak Belediyesi katkılarıyla düzenlenen turnuvalara bir yenisi daha eklendi. Okul Sporları Basketbol Turnuvası heyecanı Mamak'ta başlıyor!
Ankara Mamak'ta yoldan çıkan kamyon askıda kaldı! Ankara Mamak'ta yoldan çıkan kamyon askıda kaldı! Bugün Ankara'nın Mamak ilçesinde yoldan çıkan kamyonun yolda askıda kaldığı öğrenildi.
Mamak Belediye Başkanı Köse, ATO'da düzenlenen Mehmet Akif Ersoy’u Anma Günleri etkinliğine katıldı Mamak Belediye Başkanı Köse, ATO'da düzenlenen Mehmet Akif Ersoy’u Anma Günleri etkinliğine katıldı İstiklal Şairi Mehmet Akif Ersoy, 87'nci vefat yıl dönümü nedeniyle çeşitli etkinlikler anılıyor. AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları Başkanlığı tarafından ATO Congresium'da düzenlenen etkinliklere Mamak Belediye Başkanı Murat Köse de katılım sağladı.
Ankara Mamak'ta kadın cinayeti! 4 çocuk annesi yaşamdan koparıldı Ankara Mamak'ta kadın cinayeti! 4 çocuk annesi yaşamdan koparıldı Ülkemizde kadına yönelik şiddetle mücadele devam ederken Ankara'nın Mamak ilçesinden bir son dakika haberi geldi. Mamak'ta 4 çocuk annesi kadının eşi tarafından cinayete kurban gittiği öğrenildi.
Mamak Belediye'si ATO Congresium'da Mehmet Akif Ersoy'u anıyor! Mamak Belediye'si ATO Congresium'da Mehmet Akif Ersoy'u anıyor! Mamak Belediyesi, İstiklal Şairi Mehmet Akif Ersoy'u unutmadı. ATO Congresium'da, iki gün sürecek "Mehmet Akif Ersoy Günleri"nde, Mamak Belediyesi de stant açtı.
Mamak Belediyesi satranç turnuvası düzenliyor! Mamak Belediyesi satranç turnuvası düzenliyor! Mamak Belediyesi, Ankara Üniversitesi Satranç Kulübü iş birliğiyle 28 Aralık Perşembe günü büyük ödüllü satranç turnuvasıyla satranç tutkunlarını bir araya getiriyor.
Ankara'da düzenlenecek Büyük Gazze Yürüyüşü ve Mitingine Mamak Belediyesi'nden davet! Ankara'da düzenlenecek Büyük Gazze Yürüyüşü ve Mitingine Mamak Belediyesi'nden davet! Hamas ile İsrail arasındaki gerilimin artması üzerine İsrail, Filistin'e yönelik saldırılarının dozunu artırdı. Gazzeli siviller için krizin sona ermesini isteyen ülkeler arasında yer alan Türkiye, mitingler düzenlemeye devam ediyor. Ankara'da düzenlenecek olan Büyük Gazze Yürüyüşü ve Mitingine Mamak Belediyesi'nden de davet geldi.
Ankara'da doğalgaz hattındaki yangın korkuttu! Ankara'da doğalgaz hattındaki yangın korkuttu! Ankara'nın Mamak ilçesinde meydana gelen doğalgaz hattındaki yangın kısa süreli endişeye neden oldu.
Mamak Belediyesi evlenecek çiftlere ücretsiz evlilik öncesi eğitimi veriyor! Mamak Belediyesi evlenecek çiftlere ücretsiz evlilik öncesi eğitimi veriyor! Ankara'nın ilçe belediyeleri tarafından vatandaşa ücretsiz olarak sunulan pek çok hizmet bulunuyor. Mamak Belediyesi de evlenecek çiftler için ücretsiz evlilik öncesi eğitimi veriyor.