Mamak

Mamak Belediye Başkanı Köse'den Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm Projesi müjdesi! Mamak Belediye Başkanı Köse'den Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm Projesi müjdesi! Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, sosyal medya hesapları üzerinden duyurular yapmaya devam ediyor. Mamak ilçesinde kentsel dönüşüm projesi kapsamında binlerce konutun hak sahiplerine teslim edildiği bildirilirken yeni proje için ilk ağızdan müjde verildi.
Mamak Belediyesi ilçede hutbe okuma yarışması düzenledi! Mamak Belediyesi ilçede hutbe okuma yarışması düzenledi! Mamak Belediyesi ilçedeki çalışmalarını aralıksız olarak sürdürüyor. Çeşitli etkinlikler düzenleyen Mamak Belediyesi ilçede bu kez hutbe okuma yarışması düzenledi. Yarışmanın merak edilen detayları da belli oldu.
Mamak Belediyesi Ekolojik Köy'de eğitimlere devam ediliyor! Mamak Belediyesi Ekolojik Köy'de eğitimlere devam ediliyor! Mamak Belediyesi tarafından hayata geçirilen Ekolojik Köy, verdiği eğitimlerle dikkat çekiyor. Ekolojik Köy'deki eğitimler hız kesmeden devam ederken güncel eğitim programı hakkında da bilgi verildi.
Başkentte bir ilk! Mamak Belediyesi Akıl ve Zeka Oyunları turnuvası düzenledi Başkentte bir ilk! Mamak Belediyesi Akıl ve Zeka Oyunları turnuvası düzenledi Mamak Belediyesi tarafından yapılan son açıklama ile birlikte Akıl ve Zeka Oyunları turnuvasının düzenlendiği ifade edildi.
Mamak Belediyesi tarafından 1600 işçiyi kapsayan toplu iş sözleşmesi imzalandı! Mamak Belediyesi tarafından 1600 işçiyi kapsayan toplu iş sözleşmesi imzalandı! Bugün Mamak Belediyesi tarafından toplamda 1600 işçiyi kapsayan toplu iş sözleşmesi Hizmet-İş ve Öz Güven-Sen ile imzalandı.
Mamak Belediyesi'nden evde kalan üniversitelilere destek başvuruları devam ediyor! Mamak Belediyesi'nden evde kalan üniversitelilere destek başvuruları devam ediyor! Mamak Belediyesi tarafından Ocak ayı içerisinde üniversiteli öğrenciler için yapılan duyuru kapsamında destek paketinin gönderileceği ifade edildi.
Mamak Belediyesi duymayan kalmasın diyerek ücretsiz buz paten noktalarını açıkladı! Mamak Belediyesi duymayan kalmasın diyerek ücretsiz buz paten noktalarını açıkladı! Mamak Belediyesi tarafından yapılan son açıklama ile birlikte ücretsiz buz pateninin hizmete sunulduğu bölgelerin tek tek açıklandığı belirtildi.
Mamak Belediye Başkanı Köse duyurdu! Mamak Organize Sanayi Bölgesi çalışmalarında sona gelindi Mamak Belediye Başkanı Köse duyurdu! Mamak Organize Sanayi Bölgesi çalışmalarında sona gelindi Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, 2024 yılına ilişkin müjdeler verdiğini belirterek yeni bir duyuruda bulundu. Mamak Organize Sanayi Bölgesi için çalışmalarda sona gelindiğini duyuran Mamak Belediye Başkanı Köse, yeni kararları hakkında açıklama yaptı.
Mamak Belediyesi Gezici Anaokulunun yollara çıktığını duyurdu! Mamak Belediyesi Gezici Anaokulunun yollara çıktığını duyurdu! Mamak Belediyesi tarafından hayata geçirilen projeler ilçe halkının bilgisine sunulmaya devam ediyor. Mamak Belediyesi gezici anaokulu projesi ile yollara çıktığını duyururken detaylar da belli oldu.
Mamak'ta Aşık Veysel türküleri seslendirilecek! Mamak'ta Aşık Veysel türküleri seslendirilecek! Mamak Belediyesi ve Ankara Müzik ve Güzel Sanatlar Üniversitesi işbirliğiyle, Mamak'ta unutulmaz Aşık Veysel türküleri seslendirilecek.
Mamak Belediye Başkanı Köse'den belediye çalışanlarına zam müjdesi! Mamak Belediye Başkanı Köse'den belediye çalışanlarına zam müjdesi! Asgari ücret zammının ardından enflasyon rakamları da belli oldu. Bununla beraber en düşük memur ve emekli maaş zammı için de hesaplamalar yapıldı. Asgari ücret zammının ardından Mamak Belediye Başkanı Murat Köse'den belediye çalışanları için zam müjdesi geldi.
Mamak Belediyesi'nden ilçede 3 farklı satranç atölyesi! Mamak Belediyesi'nden ilçede 3 farklı satranç atölyesi! Mamak Belediyesi, ilçeye kazandırdığı 3 farklı satranç atölyesiyle miniklere erken yaşta satranç sevgisini aşılıyor. Minikler hem öğreniyor hem de eğleniyor.