Üreğil Millet Bahçesi’ne nasıl gidilir? Hangi otobüsler gider?

Mamak Belediyesi tarafından hizmet vermeye devam eden Üreğil Millet Bahçesi’ne ilgi yoğun olurken vatandaşlar da mekanın nerede olduğunu merak ediyor.

Üreğil Millet Bahçesi’ne nasıl gidilir? Hangi otobüsler gider?

Ankara'nın Mamak ilçesinde bulunan ve Mamak Belediyesi tarafından yaptırılmış Üreğil Millet Bahçesi, ilçe halkı tarafından oldukça yoğun ilgi görüyor. Üreğil Millet Bahçesi’nde her yaş grubundan vatandaşa hitap edilirken, piknik alanları ve göletler ile hem bunaltıcı sıcaklardan korunup serinlemek hem de manzaranın tadını çıkarmak isteyen Mamaklıların beğenisini kazanıyor.

Başkentin millet bahçeleri arasında öne çıkan mekanlardan ve Mamak Belediyesi’nin önemli hizmet ve sosyal tesislerinden biri olan Üreğil Millet Bahçesi, aynı zamanda çocuklara çeşitli oyun alanları ve bisiklet yolları da sağlıyor.

Üreğil Millet Bahçesi’ne nasıl gidilir? Hangi otobüsler gider?

Yeni dönemde ilçedeki bu millet bahçesine ilginin yoğun olması sonrası vatandaşlar Üreğil Millet Bahçesi’ne nasıl gidilir? Hangi otobüsler gider? gibi aramalar yapmaya başladı.

ÜREĞİL MİLLET BAHÇESİ ADRESİ

Mamak ilçesinin belediye tarafından faaliyetlere geçirilmiş sosyal tesisi Üreğil Millet Bahçesi’nin adresi Üreğil, 1152. Sk. No:76, 06270 Mamak/Ankara olarak geçiyor.

ÜREĞİL MİLLET BAHÇESİ’NE NASIL GİDİLİR?

Üreğil Millet Bahçesi’ne nasıl gidilir? Hangi otobüsler gider? - Resim : 2

Üreğil Millet Bahçesi’ne otobüs ve metro ile ulaşım sağlanabiliyor. Buraya toplu taşıma ile gelmek isteyen vatandaşlar en uygun rota olarak Kızılay metrosuna binip Ulus durağında indikten sonra Atatürk Spor Salonu’na doğru yürüyüp oradan 359 Opera otobüslerine binebilirler. Diğer alternatif rotalar ise şöyle:

Üreğil Millet Bahçesi’ne nasıl gidilir? Hangi otobüsler gider? - Resim : 3

Yaz aylarının da gelmesiyle birlikte Üreğil Millet Bahçesi’ndeki yoğunluğun daha fazlası olması bekleniyor. Üreğil Millet Bahçesi ile ilgili daha fazla bilgiye Mamak Belediyesi’nin Tesisler sayfasından da ulaşılabilir.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER