Mamak'ta yüzme kursları 12 ay boyunca kesintisiz devam ediyor

Mamak Belediyesi ilçeye yaptığı yeniliklere hız kesmeden devam ediyor. Eğitime ve kişisel gelişime verdiği önemle bilinen belediye kış aylarında da yüzme eğitimine devam ediyor.

Mamak'ta yüzme kursları 12 ay boyunca kesintisiz devam ediyor

Ankara'da ilçe belediyeleri çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Her geçen gün kente farklı bir yenilik kazandıran ilçe belediyeleri Ankaralılardan tam not alıyor. Mamak Belediyesi'de özellikle ilçede yaptığı çalışmalar ile bölgedeki vatandaşların takdirini kazanmayı başarıyor.

t-9-1024x680.jpg

Mamak Belediye Başkanı Murat Köse göreve geldiği günden bu yana ilçede büyük başarılara imza attı. Projelerine hız kesmeden devam eden Başkan Köse sadece ilçe vatandaşlarından değil tüm Ankaralıdan tam not almaya devam ediyor.

ÖNCELİĞİ HEP GENÇLER VE ÇOCUKLAR OLDU

Mamak Belediyesi bugüne kadar yürüttüğü projelerde önceliği her zaman çocuklara ve gençlere verdi. Özellikle çocukların eğitimine ve kişisel gelişimi için çeşitli çalışmalar yürüten Başkan Köse, kış aylarında da yüzme kurslarının devam edeceğini belirtti.

whatsapp-image-2021-03-29-at-16-28-01-1024x682.jpeg

Eğitime yaz kış ara vermeden devam eden Mamak Belediyesi, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda kış aylarında da yüzme kurslarının devam edeceğini duyurdu. Paylaşımda şu ifadeler yer aldı,

"Türkiye Yüzyılı Sporun ve Sporcunun Yüzyılı Olacak

Mamak Belediyesi, yüzme havuzları ile yüzme öğrenmek, bu alanda kendini geliştirmek isteyen çocukların, gençlerin yanında…

Türkiye Yüzyılında ülkemizin adını altın harflerle yazdıracak yüzücüler yetiştirmek dileğiyle…"

whatsapp-image-2021-03-29-at-16-28-46-1-1024x516.jpeg

Ankara’nın en gözde tesislerinden olan Mamak Yüzme Havuzu yüzlerce kişiyi “Yüzme” sporu ile tanıştırmış ve bölge halkının farklı branşlarda spor yapmasına imkan sağladı.

haberankara.com

SONRAKİ HABER