Mamak'ta Okul Sporları Basketbol Turnuvası heyecanı!

Mamak Belediyesi katkılarıyla düzenlenen turnuvalara bir yenisi daha eklendi. Okul Sporları Basketbol Turnuvası heyecanı Mamak'ta başlıyor!

Mamak'ta Okul Sporları Basketbol Turnuvası heyecanı!

Ankara'nın festival, yarışma ve etkinlik denilince akla gelen ilk belediyelerinden biri olan Mamak Belediyesi, yeni etkinliğini resmi internet sitesinde duyurdu.

Gençlik ve Spor Bakanlığı (GSB), Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) ve Mamak Belediyesi'nin ortak çalışmasıyla okullar arası basketbol turnuvası düzenlenecek.

BASKETBOL RÜZGARI MAMAK'TA ESECEK

Mamak'ta Okul Sporları Basketbol Turnuvası heyecanı!

Mamak Belediyesi'nin resmi internet sitesinde yer alan afişe göre, 9 Ocak - 18 Nisan 2024 tarihleri arasında düzenlenecek Okul Sporları Basketbol Turnuvası için geri sayım başladı. Okullar arası düzenlenecek turnuvada, basketbol tutkunu öğrenciler hem kıran kırana bir mücadele verecek hem de doyasıya eğlenecek.

Okul Sporları Basketbol Turnuvası, Mamak Türközü Spor Salonu ve Hidayet Türkoğlu Spor Salonu'nda gerçekleşecek. Cumhuriyetin 100'üncü yılında düzenlenecek turnuvada, basketbol sever öğrenciler, saat 10.00 - 13.30 arasında centilmence bir yarışla nefes kesen maçlara öncülük edecek.

MAMAK BELEDİYESİ ETKİNLİKLERİ ARALIKSIZ DEVAM EDİYOR

Adından sıklıkla festivaller, etkinlikler ve yarışmalarla duyuran Mamak Belediyesi, çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Her yaş grubuna hitap eden organizasyonlarıyla belediye, Mamaklılardan tam not alıyor. Okul Sporları Basketbol Turnuvası'yla ise şimdiden nefesler tutuldu, heyecanla yarışın başlayacağı gün bekleniyor.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER