Mamak'ta milli maç heyecanı! Dev ekran kurulacak!

Mamak Belediyesi, 6 Temmuz Cumartesi günü oynanacak milli maç için dev ekran kuracak. Mamaklılar, milli maç heyecanını bir arada yaşayacak.

Mamak'ta milli maç heyecanı! Dev ekran kurulacak!

Mamak’ta milli maç heyecanı sürüyor. Mamak Belediyesi, 6 Temmuz Cumartesi günü Türkiye-Hollanda maçı için dev ekran kuracak. Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin, milli maçı hep birlikte izlemek için Mamaklıları 100. Yıl Cumhuriyet Millet Bahçesi’ne davet etti.

Türkiye A Milli Futbol Takımı'nın 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda Hollanda ile karşılaşacak. Büyük karşılaşma için nefesler tutuldu. Mamak Belediyesi, maç heyecanının birlikte yaşanması için dev ekran kuracak, maç heyecanı dev ekrandan hep birlikte izlenecek. Saat 22.00’de oynanacak milli maç için 100. Yıl Cumhuriyet Millet Bahçesi’nde dev ekran kuracak.

"SANDALYENİ AL GEL"

Mamak Belediyesi, X hesabından konuya ilişkin paylaşımda bulundu.

Mamak'ta milli maç heyecanı! Dev ekran kurulacak!

Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin, “Sandalyeni Al Gel, Milli Heyecana Ortak Ol” diyerek, Mamaklı vatandaşları 100. Yıl Cumhuriyet Millet Bahçesi’ne davet etti. Milli maç, 100. Yıl Cumhuriyet Millet Bahçesi’nde dev ekranda ücretsiz izlenebilecek.

Mamaklıları bu etkinliğe davet ettiğini söyleyen Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin, "A Milli Futbol Takımımızın Avrupa Şampiyonası'nda sergilediği performansı görmekten büyük gurur duyuyoruz. Vatandaşlarımızın bu önemli maçı birlikte izleyebilmeleri için 100. Yıl Cumhuriyet Millet Bahçemizde açık alana dev ekran kuracağız. Mamaklı hemşehrilerimi bu coşkulu etkinliğe katılmaya ve milli takımımıza destek vermeye davet ediyorum. İnşallah galip geliriz ve finallere yükselerek kupayı ülkemize getiririz" ifadelerini kullandı.

Türkiye-Hollanda karşılaşması, 6 Temmuz Cumartesi günü (yarın) saat 22.00'de Berlin'de oynanacak. Maç coşkusu ise ülkenin dört bir yanında yaşanıyor.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER