Mamak’ta milli maç coşkusu devam ediyor

Mamak Belediyesi, bu akşam karşılaşması yapılacak Türkiye - Çekya maçını ilçe halkıyla birlikte izlemek için Millet Bahçesi’nde kurduğu dev ekranlarla maçın coşkusunu yeniden birlikte yaşatacak.

Mamak’ta milli maç coşkusu devam ediyor

Sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerine önem veren Mamak Belediyesi bu konuda yaptığı çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Belediye başkanı Veli Gündüz Şahin’in öncülüğünde Mamak Belediyesi özellikle Türkiye’nin tek yürek olduğu günlerde bu yönde çalışmalar yürütüyor.

Türkiye’nin birçok ilinde olduğu gibi Ankara’da ve birçok ilçesinde milli takımın coşkusunu hep beraber yaşatabilmek adına parklarda dev ekranlara kurulan projeksiyonlarla Türkiye’nin EURO 2024 maçları gösteriliyor. Gürcistan’la çıktıkları ilk maçtan bu yana Bizim Çocuklar’ın yanında olan belediyeler, milli heyecanı tüm ilçe halklarının birlikte yaşaması adına çeşitli alan ve parklara dev ekranlara kurularak yaşanıyor.

MİLLİ MAÇ COŞKUSU MAMAK’TA DEVAM EDİYOR

Mamak’ta milli maç coşkusu devam ediyorMamak’ta milli maç coşkusu devam ediyor - Resim : 2

Mamak Belediyesi de milli takımımızın Avrupa şampiyonasındaki yolculuğunu ilçe halkıyla dev ekranlarda buluşturmaya devam ediyor. Belediye bu akşam karşılaşması yapılacak Türkiye - Çekya maçını yine kurdukları dev ekranda Mamak halkıyla buluşturacak.

A Milli Futbol Takımımızın EURO 2024’te Çekya karşısında oynayacağı maç, 100. Yıl Cumhuriyet Millet Bahçesi’nde kurulan dev ekranda yayınlanacak. Getirdikleri sandalyelerle ilçe milli maç heyecanını hep birlikte yaşayacak.

Türkiye - Çekya maçı 26 Haziran Çarşamba saat 22.00’de oynanacak. Aynı anda Mamak’taki 100. Yıl Cumhuriyet Millet Bahçesi’ndeki dev ekranlarda ücretsiz olarak da yayınlanacak.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER