Mamak'ta Kavgayı ayırmak için gelen aile üyeleri birbirine girdi! 1 kişi yaralandı

Ankara'nın Mamak ilçesinde çift arasında yaşanan kavgayı ayırmak için araya giren aile üyeleri de birbirine girdi. 1 kişinin yaralandığı belirtildi.

Mamak'ta Kavgayı ayırmak için gelen aile üyeleri birbirine girdi! 1 kişi yaralandı

Bugün Ankara Mamak'ta meydana gelen olayda bir çift arasında tartışma yaşandı. Kavgaya dönen tartışmayı ayırmak isteyen aile üyeleri arasında da gerilim bir anda yükseldi. Evden sokağa kadar taşan kavgada aileler birbirlerine taş ve sopalar ile saldırdı. Yaşanan kavgada 1 kişinin yaralandığı belirtildi.

ARAÇ İLE ÇARPARAK YARALANDI!

Konu hakkında edinilen bilgilere göre Mamak'ın Küçük Kayaş Mahallesi'nde S.U. isimli şahıs ile dini nikahlı eşi S.A. arasında tartışma meydana geldi. İkiliyi ayırmak için ise devreye aile üyeleri girdi. Fakat kavga sona ereceğine daha da alevlenmeye başladı. Evden sokağa kadar taşan kavgada aile üyeleri G.A., R.A. ile S.U., E.U., S.U., E.U., F.S.U. ve Y.S. birbirlerine taş ve sopalar ile saldırmaya başladı.

ŞÜPHELİLER GÖZALTINA ALINDI!

Yaşanan tartışmanın büyümesinin ardından olay yerinde E.U. isimli şahıs araçla olay yerinden ayrılmak isterken H.D. isimli şahsa ardından da bir araca çarparak durdu. Çevrede kavgayı gören kişiler polis ekiplerine ihbarda bulundu. Gelen ihbarın ardından ise olay yerine çok sayıda polis ekipleri sevk edildi. Polislerin gelmesi ile sonlanan kavgada yaralanan H.D. isimli şahıs ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Kavgaya karışan aile üyeleri G.A., R.A. ile S.U., E.U., S.U., E.U., F.S.U. ve Y.S. polis ekipleri tarafından merkeze götürüldü.

SONRAKİ HABER