Mamak'ta Avrupa Hareketlilik Haftası kapsamında spor ve eğlence bir araya geldi!

Ankara'nın Mamak ilçesi, Avrupa Hareketlilik Haftası'nda bir dizi spor ve eğlence etkinliğiyle coştu. Mamak'ta düzenlenen etkinliklerde, gençler spor yapmanın ve aktif bir yaşam tarzının tadını çıkardı.

Mamak'ta Avrupa Hareketlilik Haftası kapsamında spor ve eğlence bir araya geldi!

Ankara'nın Mamak ilçesi, Avrupa Hareketlilik Haftası'nda bir dizi spor ve eğlence etkinliğiyle coştu. Mamak'ta düzenlenen etkinliklerde, gençler spor yapmanın ve aktif bir yaşam tarzının tadını çıkardı. Başkan Murat Köse, gençlerle bir araya gelerek etkinliklere katıldı ve sporun sağlığa olan olumlu etkisine dikkat çekti.

ankara-tasarim-63.jpg

ÇEŞİTLİ SPOR ETKİNLİKLERİ

Mamak Belediyesi, Avrupa Hareketlilik Haftası kapsamında Mutlu Ege Millet Bahçesi'nde renkli etkinliklere ev sahipliği yaptı. Tenis, masa tenisi, basketbol, ve bisiklet sürme gibi çeşitli spor aktivitelerinin yanı sıra uçurtma şenliği de düzenlendi. Başkan Murat Köse, ilçe protokolü ile birlikte uçurtma şenliğine katılarak gençlerle uçurtma uçurdu ve spor müsabakalarına iştirak etti.

"RABBİM YÜZLERİNDEN GÜLÜCÜKLERİ EKSİK ETMESİN"

Etkinliklerin teması "Şehrini Keşfet" ve "Gelecek Enerjini Koru" idi. Başkan Köse, gençlerin spor yapmanın önemine değinerek, "Avrupa Hareketlilik Haftası çerçevesinde etkinliğimize katılan gençlerimize gururla bakıyorum. Rabbim yüzlerinden gülücükleri eksik etmesin. Spor yapmak, zinde kalmak gerçekten de insan sağlığı için çok kıymetli bir etkinlik. Bu etkinlikle sporun insan hayatına etkisine dikkat çekmek istedik. Gençlerimizle bisiklet sürecek, uçurtma uçuracağız" dedi.

screenshot-18.png

Nurettin Topçu Anadolu Lisesi, Selçuklu İlköğretim Okulu ve Şehit İhsan Okatan Ortaokulu öğrencilerinin de katıldığı etkinlikler, spor ve eğlence dolu bir gün geçirme fırsatı sundu. Mamak Belediyesi, ilçe halkının sağlıklı yaşam alışkanlıklarını benimsemesine yardımcı olacak etkinlikleri düzenlemeye devam ediyor.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER