Mamaklılar Sabahat Akkiraz ve Gökhan Kılıç ile gençlik heyecanını doyasıya yaşadı

Ankara'nın Mamak ilçesi 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında binlerce kişinin katıldığı etkinliklere ev sahibi yaptı. Etkinliklerde gençliğe duyulan güven ve geleceğe umutla bakma mesajları verildi.

Mamaklılar Sabahat Akkiraz ve Gökhan Kılıç ile gençlik heyecanını doyasıya yaşadı

Mamak Belediyesi ilçe vatandaşlarının bayramı birlikte kutlaması ve milli duyguları doruklarda yaşaması adına programlar yapılacağını duyurmuştu. Günü gelen programlara ilgi büyük olurken Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin'de bizzat vatandaşlarla beraber bayramı kutlamak için programlara katıldı.

Mamaklılar Sabahat Akkiraz ve Gökhan Kılıç ile gençlik heyecanını doyasıya yaşadı

“MAMAKLILAR BAYRAM KUTLAMASINDA BULUŞTU”

Ankara'nın yoğun geçen konser trafiğinden Mamak halkı da nasibini almış, Mamak Belediyesi Sabahat Akkiraz ve Gökhan Kılıç konserleri düzenleneceğini duyurmuştu. 19 Mayıs Bayramı kapsamında düzenlenen konserde Cumhuriyet ve bağımsızlık temalı şarkılar hep bir ağızdan söylendi.

Cumhuriyet Halk Partisi Ankara İl Başkanı Dr. Ümit Erkol, Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin, Cumhuriyet Halk Partisi Mamak İlçe Başkanı Behçet Akdulum ve çok sayıda ismin katıldığı konserde Türk Halk Müziğinin sevilen isimleri Mamak halkı ile beraber şarkılar söyledi.

Mamaklılar Sabahat Akkiraz ve Gökhan Kılıç ile gençlik heyecanını doyasıya yaşadı - Resim : 2

“ZAFER NEDİR BİLİYOR MUSUNUZ?”

Düzenlenen konser programına katılan Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin güne dair duygularını dile getirdi. Başkan Şahin “Zafer nedir biliyor musunuz? Zafer Mustafa Kemal Atatürk’tür. Bugün 105. Yılını kutladığımız Mustafa Kemal Atatürk’ün zaferidir. Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, tüm kahraman şehitlerimizi gazilerimizi minnetle anıyoruz. Bugün her bir arada buradaysak işte onun eseri” dedi.

Mamaklılar Sabahat Akkiraz ve Gökhan Kılıç ile gençlik heyecanını doyasıya yaşadı - Resim : 3

Sanatçı Gökhan Kılıç ve Sabahat Akkiraz sırasıyla sahneye çıkarak şarkılarını seslendirdi. Konser milli duyguların yüksek seviyelerde yaşandığı anlara ev sahipliği yaptı.

Haberankara.com Cengiz Ortataş özel haberidir. Alıntılanamaz, kopyalanamaz.

SONRAKİ HABER