Mamak’ın farklı branşlardaki sporcuları önemli başarılara imza attı

Mamak Belediyesi’nin farklı branşlarındaki sporcuları, önemli başarılara imza attı. Boks, futbol, dart ve masa tenisi branşlarında sporculara başarılarından dolayı madalya ve kupa verildi.

Mamak’ın farklı branşlardaki sporcuları önemli başarılara imza attı

Mamak Belediyesi’nin Boks, Futbol, Dart, Masa Tenisi gibi branşlarda eğitim almış, gerçekleşen Ankara ve Avrupa Yarışmalarında dereceye giren sporcularına madalya ve kupaları düzenlenen törenle takdim edildi. Mamak Şehir Stadı’nda gerçekleştirilen törene Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin, meclis üyeleri, başkan yardımcıları, sporcular ve antrenörler katılım gösterdi.

Mamak’ın farklı branşlardaki sporcuları önemli başarılara imza attı

SPORCULAR FARKINI ORTAYA KOYDU

Mamak Belediyesi’nin alt yapı hamlesi ile başlatılan çalışmalar performans sporcularının başarıları ile meyvesini veriyor. Sporcular katıldıkları turnuvalardan önemli başarılarla dönüyor. Bu kapsamda Türkiye Bocce Bowling ve Dart Federasyonunun 19 Mayıs’ta Sincan İlçe Spor Müdürlüğünde gerçekleştirdiği “19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Dart Turnuvası’nda, Mamaklı sporcular farkını ortaya koydu. Minik, yıldız, genç ve büyük olmak üzere 4 kategoride gerçekleştirilen yarışmalarda; 125 sporcunun katıldığı minikler kategorisinde yarışan Mamak Belediyesi Sporcusu Görkem Zahir Ata üçüncü olarak adını yazdırdı.

Mamak Belediyesi Spor Kulübü Boks Takımı da 19-22 Mayıs tarihlerinde, Şefik Tetik Boks Merkezi’nde gerçekleşen 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Boks Müsabakalarına 4 sporcuyla katılan takım, yarışmayı dört birincilikle tamamladı. Toplamda 330 sporcunun katıldığı müsabakada, Yıldız Erkekler kategorilerinde 46 kg’da İbrahim Ateş ve 52 kg’da Salih Korkut, 44 kg’da üst minik erkeklerde Emir Yenilmez ve 40 kg’da Yusuf Muhammet Ateş birinci oldu.

Mamak’ın farklı branşlardaki sporcuları önemli başarılara imza attı - Resim : 2

U14 TAKIMI DA ŞAMPİYON OLDU

Mamak Belediyesi’nin yeşil sahalarda mücadele eden U14 Takımı, 9. Grupta oynadığı maçların ardından grubunu şampiyon olarak tamamladı. Yenimahalle Belediyesi, Yenikentgücü, Keçiören Atletik Spor, Ankara Kanarya Spor ve Karşıyaka Güvenspor ile karşılaşan takım, 12 maçta 8 galibiyet alarak A ligine çıktı.

Masa tenisi kursiyerlerinden Miray Kantekin de Mamak Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından, Mamak Spor Salonu’nda gerçekleştirilen Ankara Küçükler Masa Tenisi müsabakalarında Ankara birincisi oldu. Masa tenisi kursiyerleri aynı zamanda yine Mamak Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü’nün 19-20 Mayıs tarihlerinde, Mamak Spor Salonu’nda gerçekleştirdiği Mamak Okul Yarışlarında takım olarak ikinci olarak bir başarıya daha imza attı.

SONRAKİ HABER