Mamak Sürdürülebilir ve Yerel Kırsal Kalkınma Stratejisi Tanıtım Toplantısı başlıyor!

Mamak Belediyesi, Ankara'nın sosyal belediyecilik anlayışıyla sürdürülebilirliğin ve yerel kalkınmanın öncüsü olmaya devam ediyor. Son duyurusuyla ise belediye, Mamak Sürdürülebilir ve Yerel Kırsal Kalkınma Stratejisi Tanıtım Toplantı'nı açıkladı.

Mamak Sürdürülebilir ve Yerel Kırsal Kalkınma Stratejisi Tanıtım Toplantısı başlıyor!

Ankara'nın sosyal belediyecilik anlayışıyla çalışmalarını sürdüren belediyelerden biri olan Mamak Belediyesi, yerel kalkınma ve sürdürülebilirlik adına son projesini duyurdu.

Mamak Belediyesi tarafından yapılan Kırsal Kalkınma Projesi, tarımsal yenilikler, yenilenebilir enerji kaynakları ve köylerin ekonomik gelişimine katkı sağlayacak çeşitli girişimleri barındırıyor. Mamak Belediyesi, her adımında halkın ihtiyaçlarını ve doğayı gözetiyor.

HALKIN İHTİYAÇLARI VE DOĞANIN KORUNMASI BİR ARADA

Mamak Sürdürülebilir ve Yerel Kırsal Kalkınma Stratejisi Tanıtım Toplantısı başlıyor!

Mamak Belediyesi tarafından hazırlanan proje ile, yerel kalkınmanın ve sürdürülebilirliğin ön plana çıkarıldığı girişimlerle, hem tarımsal yenilikler desteklenecek, hem de yenilenebilir enerji kaynakları ve köylerin ekonomilerine katkı sağlanacak.

Mamak'ın her alanında kalkınma sağlanırken doğal güzellikler de korunarak gelecek nesillere aktarılacak.

TANITIM TOPLANTISINA TÜM VATANDAŞLAR DAVETLİ

Projenin tanıtım toplantısına ise tüm vatandaşlar davetli. Mamak Sürdürülebilir ve Yerel Kırsal Kalkınma Stratejisi Tanıtım Toplantısı, 13 Aralık bugün, saat 10.00 ile 17.30 arasında, Musiki Muallim Mektebi'nde olacak.

Mamak'ın sürdürülebilir projeleriyle hem ilçenin kalkınması sağlanıyor hem de doğal güzellikler korunarak sürdürülebilir dünya için çalışmalarını sürdürüyor. Mamaklıların taktirini toplamaya devam eden Mamak Belediyesi, vatandaşları için çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER