Mamak ilçesinde yaşayanlar dikkat! ASKİ Genel Müdürlüğü saat vererek uyardı

ASKİ Genel Müdürlüğü, 24 Ekim 2023 tarihi ile birlikte Ankara'nın Mamak ilçesinde yaşayanlar için duyuru yaptı. Duyuruda saat verilerek su kesintisi bilgileri paylaşıldı.

Mamak ilçesinde yaşayanlar dikkat! ASKİ Genel Müdürlüğü saat vererek uyardı

Ankara Su ve Kanalizasyon İdaresi (ASKİ) hizmet kalitesini iyileştirmek amacıyla bakım ve onarım çalışmalarını sürdürüyor. ASKİ, kentte yapılacak olan planlı ve anlık su kesintileri hakkında resmi internet sitesi üzerinden abonelerini bilgilendirmeye devam ederken 24 Ekim tarihi ile önemli bir açıklamaya yer verdi. Su kesintilerinin yaşanacağı ilçeleri açıklayan ASKİ, Mamak ilçesinde yaşayanlar için saat vererek uyarıda bulundu.

ASKİ'DEN UZUN SÜRELİ KESİNTİ DUYURUSU

ASKİ'nin resmi internet sitesi üzerinden yayımlanan bilgilerle Ankara’da yaşanacak anlık ve planlı su kesintilerine ait detaylar duyuruldu. Buna göre 24 Ekim Salı günü Ankara'nın Mamak ilçesinde su kesintileri yaşanacağı açıklandı.

ASKİ Genel Müdürlüğü'nün resmi sosyal medya hesaplarından yapılan açıklamada ''Mamak ilçesi Dutluk Mahallesi 1031. Cadde üzerindeki içme suyu şebeke hattında meydana gelen arıza nedeni ile 24 Ekim 2023 Salı (Bugün) günü saat 14.00'e kadar su kesintisi uygulanmaktadır.

Kesintiden; Dutluk, Şirintepe, Fahri Korutürk, Durali Alıç ve Şahintepe mahallelerinin tamamı ile Boğaziçi, Cengizhan ve Akşemsettin mahallelerinin bir kısmı etkilenmektedir.
Verdiğimiz rahatsızlıktan dolayı özür dileriz.'' ifadeleri yer aldı.

ekran-goruntusu-2023-10-24-104317.png

Saat 14.00'a kadar su kullanımı Dutluk, Şirintepe, Fahri Korutürk, Durali Alıç ve Şahintepe mahallelerinin tamamı ile Boğaziçi, Cengizhan ve Akşemsettin Mahallelerinin bir kısmında mümkün olmayacak.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER