Mamak Edebiyat Günleri kapılarını açıyor

Ankara'daki kitap severler için Mamak Belediyesinin Nata Vega AVM ve Ada Kitapevi ortaklığında gerçekleştirdiği Mamak Edebiyat Günleri bugün başlıyor. Kasım ayının sonlarına devam edecek bu etkinlikte onur konukları olarak ise ünlü yazarlar Ahmet Ümit ve Ayşe Kulin yer alacak.

Mamak Edebiyat Günleri kapılarını açıyor

Ankara'da yıl boyunca bir çok kültür sanat programı yapılyor. Bu programlar kapsamında ünlü yazarlar ve edebiyatçılar sevenleri ile bir araya gelerek onlarla söyleşiler gerçekleştiriyor.

Öte yandan kitap konulu fuarlar ve edebiyat programlarında da insanlar farklı eserler ile denk gelirken kitap okuma alışkanlığını teşvik edici anlar yaşıyor.

Mamak Edebiyat Günleri kapılarını açıyor

"KİTAPLARIN BÜYÜLÜ DÜNYASINDA BULUŞMAK İÇİN SİZ DE YERİNİZİ ALIN"

Mamak Beledyesi geçtiğimiz günlerde ilçelerinde bir "Edebiyat Günleri" programı düzenleneceğini duyurmuştu. Söz konusu duyurularda programın 26 Ekim-25 Kasım arasında süreceği ve Onur Konukları olarak Ahmet Ümit ile Ayşe Kulin'in yer alacağı duyurulmuştu.

Yapılacak program için beklenen gün geldi. Mamak Edebiyat Günleri bugün Nata Vega'da başlayacak. Onur Konukları Ahmet Ümit ve Ayşe Kulin'de saat 14:00'da imza günleri için okurlarıyla bir araya gelecek. Mamak Belediyesi "Türk edebiyatının güçlü kalemleri Ahmet Ümit ve Ayşe Kulin, Mamak’ta okurlarıyla buluşuyor! İmza günü için 26 Ekim 2024’te saat 14:00’te Nata Vega AVM’deyiz. Bu özel günde kitapların büyülü dünyasında buluşmak için siz de yerinizi alın" diyerek herkesi programa davet etti.

Kitap severler ve yeni kitaplarla tanışmak isteyenler 25 Kasım'a kadar Mamak Edebiyat Günlerini ziyaret edebilecekler.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER