Mamak Bilim Merkezi Yaz Kursları 16 Temmuzda başlıyor

Mamak Bilim Merkezi, yaz kursları düzenliyor. Çocuklar ve gençler için yapılan yaz kursları, 16 Temmuz'da başlıyor.

Mamak Bilim Merkezi Yaz Kursları 16 Temmuzda başlıyor

Mamak Bilim Merkezi, yaz kursları düzenleyerek çocukların ve gençlerin eğitim dolu bir yaz süreci geçirmelerini sağlıyor. Yaz kurslarının ne zaman başlayacağı ise merak ediliyor.

Mamak Bilim Merkezi, çocuklar ve gençler için yaz kursları düzenliyor. Yaz kurslarına 7 Temmuz’a kadar başvuruda bulunabilirsiniz. Yaz tatilinin daha verimli geçmesini sağlamak için düzenlenen yaz kursları yoğun ilgi görüyor. Yaz kursları için dersler 16 Temmuz’da başlıyor.

Mamak Bilim Merkezi Yaz Kursları 16 Temmuzda başlıyor

ÇOK SAYIDA AKTİVİTE BULUNUYOR

Yaz kursu düzenleyen Mamak Bilim Merkezi, çocuklar ve gençlerin eğitim dolu bir yaz geçirmesi için çalışmalar gerçekleştiriyor. Çocuklarının eğitici ve öğretici aktivitelerde yer almasını isteyen aileler ise yaz kursu için Mamak Bilim Merkezine başvuruda bulunuyor.

Mamak Bilim Merkezinin düzenlediği yaz kurslarında çok sayıda aktivite yer alıyor. Robotik Kodlama ve Yazılım Atölyesi, Temel Robotik Kodlama, Yapay Zekâyla Bilgilerin Modellenmesi, Ahşap Atölyesi, Çocuklar için Dekoratif Ahşap Süsleme gibi etkinlikler yer alıyor. Yaz kurslarına başvuruların nasıl yapılacağı araştırılıyor. Başvurular, merkeze bireysel olarak yapılacağı gibi, dijital ortamdan da sağlanacak. Mamak Bilim Merkezi Yaz Kurslarına katılacak çocuklar, çeşitli etkinliklerle kendilerini geliştirme imkanı yakalayacak.

Aileler ise Mamak Bilim Merkezinin yaz kursları düzenlemesinden dolayı büyük memnuniyet duyduklarını belirtiyor.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER