Mamak Belediyesine silahlı saldırı!

Mamak Belediyesine dün akşam saatlerinde silahlı saldırı yapıldığı öğrenildi. Saldırıya ilişkin belediyeden henüz açıklama gelmezken bilanço da gün ağarınca ortaya çıktı.

Mamak Belediyesine silahlı saldırı!

31 Mart yerel seçimlerinin ardından AK Parti'den CHP'ye geçen Mamak Belediyesinde başkanlık görevini Veli Gündüz Şahin yürütüyor. Mamak Belediye Başkanı Şahin, 'Makamda değil sokakta' anlayışı ile hizmetlerine devam edeceğini ifade ederken ilçede sıklıkla saha çalışmaları düzenliyor.

Ancak son gelen bilgilere göre Mamak Belediyesine yönelik bir silahlı saldırı gerçekleştirildiği öğrenildi. Elips Haber'in paylaştığı bilgilere göre Mamak Belediyesine 5 Haziran saat 21.30 ile 22.00 arasında gerçekleştirilirken saldırganın önce Mamak Belediyesi Başkanlık Binasına gittiği ve ardından yanında getirdiği pompalı tüfekle başkanlık binasının yanındaki belediye binasına ateş açtığı iddia edildi.

MAMAK BELEDİYESİNE SİLAHLI SALDIRI GERÇEKLEŞTİ

Gerçekleşen saldırı sonucu belediye binasının giriş katı ve beşinci katındaki camlar kırıldı. Olayda herhangi bir can kaybı ya da yaralanma olmadı. Saldırganın olayın ardından yakalanarak gözaltına alındığı ifade edildi.

Mamak Belediyesine silahlı saldırı!

Şu ana kadar saldırganın kimliği ve saldırının detayları hakkında herhangi bir bilgi paylaşılmadı. Sosyal medyada da bu haber gündem oldu. Vatandaşlar saldırının nedenine ilişkin bilgi sahibi olmak isterken Mamak Belediyesinin konuya ilişkin resmi açıklama yapması bekleniyor.

SONRAKİ HABER