Mamak Belediyesinden Zabıta Müdürlüğüne kutlama ziyareti

Genelde mahalli yerlerde toplum düzeninin sağlıklı bir şekilde ilerlemesi adına faaliyet yürüten zabıtalar özel bir dönemden geçiyor. Kuruluşunun üstünden tam 198 yıl geçen zabıta teşkilatına yurt genelinden tebrik hamleleri geliyor.

Mamak Belediyesinden Zabıta Müdürlüğüne kutlama ziyareti

Esnafların hizmet kurallarına uygun çalışması ve kamusal düzenin aynı şekilde devam etmesi gibi hizmetleri bulunan Zabıtaları temsil eden teşkilat 4 Eylül 1826 yılında kurulmuştu. 2 asra yaklaşmasına sadece 2 yıl kalan bu önemli kurumun kuruluş haftasında Türkiye genelinde olduğu gibi Ankara'nın Mamak ilçesinde de özel bir an yaşandı.

ZABITALARA ÇİÇEK TAKDİM EDİLDİ

Mamak Belediye Başkan Yardımcısı Sibel Emre beraberindeki isimler ile beraber Mamak Zabıta Müdürlüğüne bir ziyarette bulundu. Gerçekleşen ziyarette Başkan Yardımcısı Emre, zabıtaların kuruluş haftasını kutladı.

Kutlama ziyaretinde Mamak Belediye Başkan Yardımcısı Sibel Emre, personellerin günlük olarak ilçelerinde devam eden çalışmalarına dair bilgiler aldı. Mamak Belediyesi Zabıta Müdürü Aydın Yıldırım kendilerine yapılan ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getirdi.

ZABITALAR İÇİN ÇALIŞMA MESAJI

Zabıta personellerine günün anlam ve önemi adına çiçek takdiminde bulunan Mamak Belediye Başkan Yardımcısı Emre, yönetim olarak zabıtaların çalışma şartlarının daha iyi olması için ellerinden geleni yapacağını ifade etti.

Ziyaret tarafların birbirine kolaylıklar ve başarı dilemesi ile sona erdi.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER