Mamak Belediyesi’nden Uygun Kaliteli Hizmet için çalışmalarını sürdürüyor!

Mamak Belediye Başkanı Murat Köse'nin göreve gelişinin ardından sosyal tesislerin açılmasına büyük önemle ön ayak olmaya devam ediyor.

Mamak Belediyesi’nden Uygun Kaliteli Hizmet için çalışmalarını sürdürüyor!

Vatandaşlara çok daha kaliteli ve konforlu bir hizmet sunmak isteyen Mamak Belediyesi bu noktadaki çalışmalarını her geçen gün hızlandırmaya devam ederken özellikle de Mamak Belediye Başkanı Murat Köse'nin göreve gelişinin ardından sosyal tesislerin açılmasına büyük önemle ön ayak olmaya devam ediyor.

Mamak Belediyesi çatısı altında açılan ve işletilen kafe restoranların yanı sıra, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde hayata geçirilen millet kıraat haneleri de Mamak’ın göz bebeği oldu.

kayas-millet-kiraathanesi.jpg

23 MİLLET KIRAATHANESİ AÇILDI!

4 yıllık görevi boyunca 23 millet kıraathanesi ve MABEL kafe restoranları hayata geçiren Mamak Belediyesi Başkanı Murat Köse bu konuya oldukça önem verirken açılan bu sosyal tesislerin 18 tanesinin Mamak’ın her bir köşesinde, neredeyse her mahallenin faydalanabileceği millet kıraathanelerinden oluştuğu bilgisi verildi.

kirim-sudak-millet-kiraathanesi-3.jpeg

Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, “Her yaştan insanımızın açık alanda buluşacakları, güzel vakit geçirecekleri, belediyenin bir sosyal tesisi olarak uygun ücretle yemek yiyebilecekleri, çay kahve içebilecekleri, sosyalleşebilecekleri mekanlar oluşturmak istedik. İstedik ki evlerinde sıkılan büyüklerimiz yaz kış güzel kaliteli mekanlarda vakit geçirebilsin” ifadelerini kullandı.

Mamak Belediyesi tarafından açılan tesisler birbirinden zengin menüsü, uygun fiyatları ile Ankaralıları ağırlamaya devam ediyor.

SONRAKİ HABER