Mamak Belediyesi'nden ücretsiz sağlık taraması ve danışmanlık

Mamak Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü 3-9 Eylül Sağlık Haftası kapsamında ücretsiz düzenleyeceği tarama ve etkinlikleri duyurdu. Tansiyon ölçümü, diyetisyen danışmanlığı ve kanser taraması için tarih verildi...

Mamak Belediyesi'nden ücretsiz sağlık taraması ve danışmanlık

3 Eylül Salı günü başlayacak olan ve 9 Eylül Pazartesi gününe kadar devam edecek olan Sağlık Haftası tüm yurtta kutlanırken Mamak Belediyesi de bu haftaya özel düzenlenecek olan etkinliklerini açıkladı. Mamak Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü tarafından Sağlık Haftası'na özel düzenlenecek olan etkinliklerde vatandaşların hem sağlık taramaları yapılacak hem de sağlıklı bir yaşam için bilgilendirmelerde bulunulacak.

MAMAK BELEDİYESİ SAĞLIK HAFTASI ETKİNLİKLERİ!

Mamak Belediyesi tarafından yapılan açıklamada "3-9 Eylül Halk Sağlığı Haftası kapsamında, Mamak Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü olarak vatandaşlarımızın sağlığını korumak ve bilinçlendirmek amacıyla çeşitli etkinlikler düzenliyoruz. Tansiyon ölçümünden diyetisyen danışmanlığına, sağlıklı beslenmeden kanser taramalarına kadar birçok konuda ücretsiz hizmet sunuyoruz. Siz de sağlığınız için etkinliklerimize katılın!" denilerek etkinlik saatleri ve tarihleri duyuruldu.

Mamak Belediyesi'nden ücretsiz sağlık taraması ve danışmanlık

2 Eylül: 100. Yıl Millet Bahçesi

3 Eylül: Başak Mah. Muhtarlığı Önü Koşu Yolu Parkı

4 Eylül: Üreğil Millet Bahçesi

5 Eylül: Mamak Lavanta Bahçesi

Belirtilen tarihlerde düzenlenen etkinliklerde vatandaşlara tansiyon ölçümü, BKİ hesaplama ve diyetisyen danışmanlığı, GGK kiti dağıtımı, Fitness Seansı, Bilgilendirme ve danışmanlık gibi hizmetler Mamak Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü tarafından ücretsiz olarak sunulacak. Düzenlenen etkinliklerin tümü 11:00'de başlayacak ve 16:00'ya kadar devam edecek.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER