Mamak Belediyesi’nden ücretsiz Obezite ve Sağlıklı Yaşam Kampı

Günümüzde pek çok hastalığın temelinde obezite yatıyor. Mamak Belediyesi obeziteye dikkat çekmek için ücretsiz Obezite ve Sağlıklı Yaşam Kampı etkinliği düzenlediğini duyurdu.

Mamak Belediyesi’nden ücretsiz Obezite ve Sağlıklı Yaşam Kampı

Mamak Belediyesi resmi web sitesi üzerinden Obezite ve Sağlıklı Yaşam Kampı etkinliğini duyurdu. 18-60 yaş arası obezite kriterini karşılayan kişilerin katılabileceği sağlıklı yaşam kampı etkinliğinin ücretsiz olacağı açıklandı.

KİŞİYE ÖZEL BESLENME PROGRAMI

Sitesi üzerinden ekinliğe ilişkin detayları aktaran Mamak Belediyesi eğlenceli aktiviteler ve kişiye özel beslenme programlarının da olacağını duyurdu.

9Eylül tarihinde başlayan etkinlik 13 Eylül tarihine kadar devam edecek. Saat 09.00 – 15.30 arasında olacak olan etkinlik 5 gün boyunca sürecek.

Mamak Belediyesi’nden ücretsiz Obezite ve Sağlıklı Yaşam Kampı

18-60 YAŞ ARASI DİKKAT

Mamak Belediyesi etkinliğe ilişkin şunları söyledi:

  • 18-60 yaş arası obezite kriterlerini karşılayan kişiler
  • Kişiye özel beslenme programı
  • Özel diyet menüleri psikolog görüşmeleri ve grup çalışmaları spor ve egzersiz desteği
  • Eğlenceli aktiviteler

Detaylı bilgi almak isteyenlerin 0312 320 20 53 numaralı telefonu arayabilecekleri ifade edildi. Tüm vatandaşların davet edildiği etkinliğin ücretsiz olduğunun da altı çizildi. Katılım sağlamak isteyenler için etkinliğin adresi, “Üreğil Millet Bahçesi (Üreğil Mah. 1158 Sk. No:72)” olarak belirtildi. 13 Eylül Cuma gününe kadar devam edecek olan etkinlikte Mamak Belediyesi Aile Danışma Merkezi tarafından düzenleniyor.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER