Mamak Belediyesi'nden ücretsiz buz pateni keyfi!

Mamak Belediyesi'nden ilçe vatandaşlarına eğlenceli bir hizmet daha sunuluyor. Belediyenin vatandaşlarına olan hizmetleri sınır tanımazken, Mamaklıların gönüllerini de fethediyor. İlçe sakinleri, buz pateni deneyimini doyasıya yaşıyor.

Mamak Belediyesi'nden ücretsiz buz pateni keyfi!

Ankara'nın vatandaşlarının her alanda hizmetine koşan belediyelerinden olan Mamak Belediyesi, ilçe vatandaşlarına sunduğu ücretsiz buz pateni hizmetiyle 7'den 70'e gönüllere taht kuruyor.

Mamak Belediyesi'nden ücretsiz buz pateni keyfi!

Mamak Belediyesi Şehit Eren Bülbül Buz Pateni Pisti, ziyaretçi akınına uğruyor. Ücretsiz olarak hizmet sunan Şehit Eren Bülbül Buz Pateni Pisti, okul gezilerinin vazgeçilmezi haline geldi. Bu kapsamda pisti ziyaret eden okullardan biri de 30 Ağustos Ortaokulu oldu.

Mamak Belediyesi'nden ücretsiz buz pateni keyfi! - Resim : 2

Öğrenciler, Mamak Belediyesi'nin sunduğu ücretsiz buz pateni keyfinin tadını doyasıya çıkardı. Piste geçiş yapmadan önce öğrencileri bilgilendiren görevliler, ardından kask ve buz patenlerini öğrencilere vererek spor deneyiminin tadını çıkarmalarını sağladılar.

Mamak Belediyesi'nden ücretsiz buz pateni keyfi! - Resim : 3

BAŞKAN KÖSE'DEN BUZ PATENİNE DAVET

Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, Şehit Eren Bülbül Buz Pateni Pisti'yle ilgili yaptığı açıklamada, fırsat eşitliği kapsamında herkesin ulaşabileceği spor merkezleri oluşturduklarını söyleyerek, çocukların buz pateni yapmanın keyfini ve heyecanını yaşadığı bir tesis yaptıklarını belirtti.

Mamak Belediyesi'nden ücretsiz buz pateni keyfi! - Resim : 4

Mamak'ın çok daha güzel imkanlara sahip olması için ellerinden gelen her şeyi yaptıklarını ve bu kapsamda çalışmalarına devam ettiklerini aktaran Başkan Köse, uluslararası standartlardaki buz pateni tesisinin geleceğin şampiyonlarını yetiştireceğinin de altını çizdi.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER