Mamak Belediyesi'nden öğrenciye doğalgaz, internet, mutfak gıda desteği!

Mamak Belediyesi, resmi internet sitesinden yaptığı duyuruyla öğrencilere verilecek doğalgaz, internet ve mutfak-gıda desteğinin detaylarını paylaştı.

Mamak Belediyesi'nden öğrenciye doğalgaz, internet, mutfak gıda desteği!

Ankara'nın sosyal yardımları ve öğrenci dostu hizmetleriyle öne çıkan belediyelerinden biri olan Mamak Belediyesi'nin öğrenci destek paketi duyuruldu. Belediyenin resmi internet sitesinden yayımlanan afişle başvurular başladı.

Üniversite öğrencilerine yönelik destek kapsamında, doğalgaz, internet ve mutfak-gıda yardımı yapılacak.

Mamak Belediyesi'nden öğrenciye doğalgaz, internet, mutfak gıda desteği!

BAŞVURU FORMU YAYIMLANDI

Mamak Belediyesi'nin resmi internet sitesinden ulaşılacak formda öğrencilerin uygulaması gereken adımlar şu şekilde:

Öncelikle başvuru yapmak isteyen öğrenciler, öğrenci destek formu üzerinden destek türünü seçmeliler. Ardından kişisel bilgilerin yer aldığı formda, T.C. kimlik numarası, doğum tarihi, ad, soyad, telefon numarası, adres, okul adı, bölüm ve sınıf kısımlarını doldurmalılar.

Mamak Belediyesi'nden öğrenciye doğalgaz, internet, mutfak gıda desteği! - Resim : 2

Kişisel bilgilerin arından ise belediye tarafından incelenmesi için öğrenci belgesi ve kira sözleşmeleri de resim olarak başvuru formuna yüklenmelidir. Öğrenciler isteğe başlı olarak başvuru formunda bulunan açıklama kısmına da açıklama yazabilir. Son olarak ise ‘’Bilgilerimin doğruluğunu kabul ve beyan ediyorum'' ise ‘’Kişisel verilerin korunması kanunu aydınlatma metnini okudum ve kabul ediyorum'' seçenekleri de işaretlenerek doğrulama kodu yazılmalı ve başvuru formu gönderilmelidir.

Mamak Belediyesi'nden öğrenciye doğalgaz, internet, mutfak gıda desteği! - Resim : 3

Mamak Belediyesi, öğrenci destek paketiyle ailelerinden uzak, üniversite okumak için Ankara'ya gelmiş öğrencilere destek olarak onların ihtiyaçlarını karşılamayı amaçlıyor. Başvurular ise belediyenin resmi internet sitesinde devam ediyor.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER