Mamak Belediyesi'nden miniklere robotik kodlama eğitimi!

Mamak Belediyesi, 7'den 70'e hizmet anlayışıyla projelerine devam ediyor. Bu kapsamda belediye, 4-7 yaş grubuna yönelik Robotik Kodlama Atölyesi açtı.

Mamak Belediyesi'nden miniklere robotik kodlama eğitimi!

Mamak Belediyesi, çeşitli festivalleri, kültür sanat etkinlikleri, sosyal yardımları ve her yaş grubuna yönelik hizmetleriyle Mamaklıların kalbini fethetmeye devam ediyor. Belediyenin özelikle miniklere yönelik açtığı Bebek ve Çocuk Kütüphaneleri, hem eğlendiriyor hem de öğretiyor.

En modern ve çağın teknolojik gelişimlerine ayak uyduran hizmetlerinde Mamak Belediyesi'nin bu kez de Robotik Kodlama Atölyesi bulunuyor.

MİNİKLERE ROBOTİK KODLAMA EĞİTİMİ

Mamak Belediyesi'nden miniklere robotik kodlama eğitimi!

Robotik Kodlama Atölyesi'nde, 4-7 yaş grubu çocuklara bilişimsel, algoritmik, analitik, çok yönlü düşünmeyi ve üretken olmayı öğreten eğitimler veriliyor.

Minikler ise hem öğreniyor hem de eğleniyor.

4-7 YAŞ GRUBUNA YÖNELİK EĞİTİMLER

Mamak Belediyesi'nden miniklere robotik kodlama eğitimi! - Resim : 2

Robotik Kodlama Atölyesi, 4-7 yaş grubuna yönelik eğitimler veriyor. Türkiye'de eşine az rastlanan 4-7 yaş grubuna yönelik robotik kodlama eğitimlerine Mamak Belediyesi de öncülük ediyor.

Miniklere robotik kodlama eğitimleri, Mamak Belediyesi Neşet Ertaş Bebek ve Çocuk Kütüphanesi'nde veriliyor. Ayrıca, Mamak Belediyesi'nin Akdere ve Yeşilbayır'da hizmete sunduğu Bebek ve Çocuk Kütüphaneleri de, 4-7 yaş grubu çocuklara yönelik jimnastikten yabancı dil kurslarına, müzikten resim atölyelerine çeşitli alanlarda verdiği eğitimlerle anne babaların da bir numaralı tercihi oluyor.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER