Mamak Belediyesi'nden kadınlara jest! Kültür gezilerinde Çanakkale, Konya, İstanbul tanıtılıyor

Ülkemizde ilçe belediyeleri pek çok etkinliğe imza atıyor. Belediyelerin açıkladığı programlar yakından takip edilirken son dönemde kadınlara yönelik olarak düzenlenen kültür gezileri de oldukça ilgi görürken bu furyaya Mamak Belediyesi de katıldı.

Mamak Belediyesi'nden kadınlara jest! Kültür gezilerinde Çanakkale, Konya, İstanbul tanıtılıyor

Ankara'daki ilçe belediyeleri kadınlara yönelik düzenledikleri etkinlik ve kurs programları ile dikkatleri çekmeye devam ederken yeni duyurular da art arda geliyor. Pek çok ilçe belediyesi kadınlara yönelik programlarına hız verirken son dönemin en popüler etkinliği de kültür gezileri olarak karşımıza çıkıyor.

Ankara'daki ilçe belediyeleri kadınlar için çeşitli illerin farklı kültür ve tarihlerini tanımalarına yönelik çalışma yürütürken yapılan kültür gezilerine yoğun ilgi devam ediyor. Bu çerçevede kültür gezileri furyasına dahil olan Mamak Belediyesi de İstanbul, Konya ve Çanakkale'ye gezi düzenlemeye başladı. Kadınların yoğun ilgili gösterdiği program kapsamında Mamak Belediyesi, kültür gezilerine Çanakkale, Konya ve İstanbul illeri ile devam ediyor.

MAMAK BELEDİYESİ KADINLARA YÖNELİK KÜLTÜR GEZİLERİ DÜZENLİYOR

Çanakkale, Konya ve İstanbul gezilerine büyük ilgi gösteren vatandaşlar kültür gezisi otobüsleri ile tarih yolculuğuna çıkıyor.

foto-10.jpeg

Mamak Belediye Başkanı Murat Köse de yolculuğa çıkan kadınları uğurlarken sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda “Güzel Mamaklı Kadınlarımızı Şehitler diyarı Çanakkale’ye yolcu ettik.

foto-5-1.jpeg

Türkiye’nin bağımsızlık mücadelesini simgeleyen Çanakkale’yi görmek, şehitlerimizin kabirlerini ziyaret ederek aziz ruhları için dua etmek herkese nasip olsun inşallah. Mamak’tan Çanakkale’ye Kültür Gezilerimiz devam ediyor” ifadelerine yer verdi.

foto-3.jpeg

MAMAKLI KADINLARDAN BAŞKAN KÖSE'YE TEŞEKKÜR

Mamaklı kadınlar düzenlenen gezilerden memnun olduklarını belirterek Mamak Belediyesi’ne ve Mamak Belediye Başkanı Murat Köse’ye teşekkürlerini iletti.

foto-6.jpeg

Mamak Belediyesi tarafından alınan başvurularla Mamaklı kadınlar kültür gezilerine doyacak.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER