Mamak Belediyesinden ilçedeki okullara tadilat desteği

Mamak Belediyesi, ilçe sınırları içerisinde bulunan okulların fiziksel eksiklerinin giderilmesi için yardımda bulunuyor. Yapılan yardımla okulların daha iyi durumda olması amaçlanıyor.

Mamak Belediyesinden ilçedeki okullara tadilat desteği

Yüzlerce ve binlerce çocuğun eğitim gördüğü okullarda zaman içerisinde bir çok bakım ve onarım gerektiren durumlar ortaya çıkıyor. Bu konuda Mamak Belediyesi okulların başlarına gelen bu durumlar kapsamında ekiplerini ilgili yerlere göndererek sıkıntıların giderilmesini sağlıyor.

Mamak Belediyesinden ilçedeki okullara tadilat desteği

ÖĞRENCİLERİN GÜVENLİ VE KONFORLU OLMASI VURGUSU YAPILDI

Mamak Belediyesi de yapmış olduğu bu çalışma ile ilgili "Mamak Belediyesi olarak okullarımıza tadilat desteği sağlayarak, eğitim ortamlarını daha modern ve sağlıklı hale getiriyoruz" dedi. Çocukların rahat ortamda okul hayatlarına devam etmesinin istediklerini vurgulayan Mamak Belediyesi "Fiziki eksikliklerin giderilmesinden çevre düzenlemelerine kadar, öğrencilerimizin güvenli ve konforlu bir ortamda eğitim almaları için çalışmalarımızı sürdürüyor, geleceğimizin teminatı olan çocuklarımız için canla başla çalışıyoruz" dedi.

OKULLARIN BELEDİYELER İLE İRTİBATA GEÇMESİ YETERLİ

Okulunda bakım ya da onarım gerektiren ve düzelmesi gereken bir durum olan yönetimler, Mamak Belediyesi ile irtibata geçerek sorunlarının daha kolay çözülmesini sağlayabilirler. Mamak Belediyesi de okulların ihtiyacına göre gerekli bakımı gerçekleştiriyor. Yapılan tadilat desteği ile okulların fiziki görünümünün de düzgün olmasına destek sağlanıyor.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER