Mamak Belediyesi'nden ilçede 3 farklı satranç atölyesi!

Mamak Belediyesi, ilçeye kazandırdığı 3 farklı satranç atölyesiyle miniklere erken yaşta satranç sevgisini aşılıyor. Minikler hem öğreniyor hem de eğleniyor.

Mamak Belediyesi'nden ilçede 3 farklı satranç atölyesi!

Ankara'nın sosyal belediyecilik anlayışıyla çalışan ve ilçe sakinlerinin her türlü ihtiyacını düşünerek sunduğu proje ve hizmetleriyle Mamak Belediyesi, miniklere erken yaşta satranç sevgisini aşılıyor.

İlçede kurduğu 3 farklı bebek ve çocuk kütüphanesiyle Mamak Belediyesi, küçük çocukların gelişimlerine katkı sunarken satranç ile de hem stratejik düşünmeleri hem de pratik zekalarının gelişmesini sağlıyor.

Belediyenin kurduğu kütüphaneler her gün ebeveynler ve çocuklar tarafından yoğun ilgi alırken, 7'den 70'e bütün ziyaretçiler bebek ve çocuk kütüphanelerini ilçeye kazandırdığı için Mamak Belediyesi'ne teşekkür ediyor.

3 FARKLI BEBEK VE ÇOCUK KÜTÜPHANESİ

Mamak Belediyesi'nden ilçede 3 farklı satranç atölyesi!

Mamak'ta, belediye tarafından ilçe sakinlerinin hizmetine sunulan 3 farklı bebek ve çocuk kütüphanesi bulunuyor. Bunlar; Akdere Bebek ve Çocuk Kütüphanesi, Yeşilbayır Bebek ve Çocuk Kütüphanesi, Neşet Ertaş Bebek ve Çocuk Kütüphanesi.

Mamaklı ebeveynler, çocuklarının kişisel gelişimleri ve eğlenerek öğrenmeleri için en çok bebek ve çocuk kütüphanelerini tercih ediyor. Bebek ve çocuk kütüphanelerinde, çeşitli oyunlar, etkinlikler ve aktivite atölyeleri bulunuyor.

Bu atölyelerden son zamanlarda en çok tercih edileni ise satranç atölyesi oldu. Mamaklı aileler, çocuklarının gelişimine katkıda bulunduğu için belediyeye ve Başkan Murat Köse'ye teşekkür ediyor.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER