Mamak Belediyesi'nden hanımlara İstanbul Gezisi

Ankara'da ilçe belediyeleri sanatsal ve kültürel bir çok projeye imza atmaya devam ediyor. Belediyelerin açıkladığı programlar vatandaşlar tarafından sıkı takip edilirken son günlerde kültür gezileri rağbet görmeye başladı.

Mamak Belediyesi'nden hanımlara İstanbul Gezisi

Ankara'da ilçe belediyeleri sanatsal ve kültürel bir çok projeye imza atmaya devam ediyor. Belediyelerin açıkladığı programlar vatandaşlar tarafından sıkı takip edilirken son günlerde bölge halkına yönelik düzenlenen kültür gezilerinde Mamak Beledyesi'nin adı sıklıkla geçmeye başladı.

Ankara'da ilçe belediyeleri farklı etkinliklere imza atmaya devam ediyor. Belediyelerin kadın erkek yaşlı genç demeden düzenledikleri etkinlikler ve kurslar takdir toplamaya devam ediyor. İhtiyaç ve eğitimin yanı sıra kültür ve sanata da önem veren ilçe belediyeleri, farklı gezi organizasyonları düzenliyor.

gezi-11.jpeg

İlçe belediyelerinin kadınlar için düzenlediği çeşitli illere yapılan gezilerine yoğun ilgi devam ediyor. Bu çerçevede kültür gezileri etkinliklerine dahil olan Mamak Belediyesi tarafından İstanbul'a gezi düzenledi.

MAMAK BELEDİYESİ'NDEN KÜLTÜR GEZİSİ

Mamak Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, kültür gezileri kapsamında İstanbul’a bir gezi düzenledi.

Kadınlara yönelik düzenlenen kültür gezileri kapsamında, Çanakkale, İstanbul ve Konya’ya Mamak Belediyesi tarafından turlar yapılıyor. Kültür gezilerine başvuranlar, bu gezilere katılabiliyor.

gezi-10.jpeg

MAMAKLI HANIMLAR İSTANBUL'A GİTTİ

Mamaklı kadınlara yönelik düzenlenen kültür gezileri kapsamında İstanbul’a giden hanımlar, boğaz turu yaptı. Başta 86 yıl aradan sonra ibadete açılan Ayasofya-i Kebir Camii olmak üzere tarihi yarımadayı gezen hanımlar, geziden memnun kaldı. Hanımlar, Mamak Belediyesi’ne ve Mamak Belediye Başkanı Murat Köse’ye çokça teşekkür etti.

gezi-4.jpeg

Mamak Belediyesi kültür gezileri kapsamında bu yıl bin kişi Çanakkale’ye götürüldü; 400 kişi ise İstanbul’u gezme fırsatı yakaladı. Kültür gezileri Konya’ya yapılacak turlarla devam edecek.

SONRAKİ HABER