Mamak Belediyesi'nden Fırçaların Senası Yazıdan Renge Sergisi!

Mamak Belediyesi, vatandaşlarına sunduğu kültür sanat etkinliklerine bir yenisini daha ekliyor. Mamaklılar, fırçaların ahenkli dansıyla görsel şölenin keyfini çıkarıyor.

Mamak Belediyesi'nden Fırçaların Senası Yazıdan Renge Sergisi!

Ankara'nın kültür sanat etkinlikleri ve festivallerle adından sıkça söz ettiren belediyelerinden biri olan Mamak Belediyesi, vatandaşlarına unutulmaz etkinlikler sunmaya ve keyifli vakit geçirmelerini sağlamaya devam ediyor.

Her yaptığı etkinlikle vatandaştan tam not alan Mamak Belediyesi bu kez de fırçaların ahenkle dansına ev sahipliği yapıyor.

FIRÇALAR DANS EDECEK, RENKLER BİRBİRİNE KARIŞACAK

Mamak Belediyesi tarafından, 9 Ocak 2024 Salı günü, Mamaklılara unutulmaz bir sergi deneyimi sunulacak. Fırçaların renklerle buluştuğu, ahenkle dans ettiği sergide sadece sanat konuşacak.

‘Fırçaların Senası Yazıdan Renge Sergisi’, Mamak Belediyesi ve Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi (AHBVÜ) Türk El Sanatları Uygulama ve Araştırma Merkezi ortak çalışmasıyla, 9 Ocak'ta ziyaretçilerine kapılarını aralayacak.

GEÇMİŞTEN GÜNÜMÜZE TÜRK EL SANATLARI

Mamak Belediyesi'nden Fırçaların Senası Yazıdan Renge Sergisi!

Mamak Belediyesi ve AHBVÜ işbirliği ile yapılan Türk İslam Sanatları Merkezi (TİSAM) sanatçılarının da bulunacağa sergi, 9 Ocak 2024 Salı günü, saat 14.00'da gerçekleşecek. Demirlibahçe Mahallesi Talatpaşa Bulvarında bulunan Musiki Muallim Mektebi A Blok'ta gerçekleşecek sergiye ilgi ise şimdiden büyük.

Sanat tutkunları, fırçaların ahenkli dansını izlemek için gün saymaya başladı.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER