Mamak Belediyesi'nden evde kalan üniversitelilere destek başvuruları devam ediyor!

Mamak Belediyesi tarafından Ocak ayı içerisinde üniversiteli öğrenciler için yapılan duyuru kapsamında destek paketinin gönderileceği ifade edildi.

Mamak Belediyesi'nden evde kalan üniversitelilere destek başvuruları devam ediyor!

Ankara'da üniversite okuyan öğrenciler için belediyeden duyuru geldi. Yapılan açıklamalara göre Mamak Belediyesi, öğrenci evinde kalan üniversiteliler için destek başvurularını başlattığı ifade edilmişti. Bu başvuruların ise devam ettiği belirtildi.

MAMAK BELEDİYESİ'NDEN ÜNİVERSİTELİLERE DESTEK ÇAĞRISI!

Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, göreve geldiği günden bu yana gençler için yaptığı çalışmalarına yeni yılda da devam etti. Daha önce de yaptığı çalışmaları ile Genç Dostu Belediye Ödülünü kazanan Mamak Belediyesi, üniversite öğrencilerini açtığı destek başvuruları ile yalnız kalmayacaklarını ifade etti. Bu kapsamda yapılan son duyuru ile birlikte internet, doğalgaz, gıda alışverişi, ev eşyası ve evin tamir bakımı için öğrenciler Mamak Belediyesi’ne başvuruda bulunabilecekleri öğrenildi.

Mamak Belediyesi'nden evde kalan üniversitelilere destek başvuruları devam ediyor!

Mamak Belediyesi tarafından yapılan açıklamalarda şu ifadelere yer verilmişti; Öğrenci evinde kalan gençler, Mamak Belediyesi resmi internet sayfasında yer alan Ögrenci Destek Başvuru Formunu doldurarak desteklerden faydalanabilecek. Desteklerle ilgili sosyal medya hesabından paylaşım yapan Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, “Öğrenci Evinde kalan Üniversite Öğrencilerimiz! Türkiye Yüzyılı için çok çalışmak sizden, tüm destekler bizden” dedi. Öğrencilere internet, doğalgaz, gıda alışverişi, ev eşyası ve evin tamir bakımı için ehizmet mamak bel tr/basvuru/OgrenciDestek2023 sayfasının linkini paylaştı.

Bu kapsamda kişilerin başvuru adresi üzerinden hizmet alabilmek için gerekli olan adımları tamamlayabileceği belirtildi.

SONRAKİ HABER