Mamak Belediyesinden ekolojik değerler gezisi için çağrı! Herkes katılabiliyor

Mamak Belediyesi, Mamak'ın sahip olduğu yerel ve ekolojik değerlerin daha iyi tanınması ve insanların doğa ile iç içe zaman geçirmeleri adına düzenlediği gezi ile ilgili bir paylaşım geldi. Belediye başvuru tarihinin sona geldiğini hatırlattı.

Mamak Belediyesinden ekolojik değerler gezisi çağrısı

Mamak Belediyesi geçtiğimiz zaman içinde ilçenin turizm anlamında tanıtılması için önemli bir hamle başlatmıştı. Ankara'nın merkezi ilçelerinden olmasına rağmen doğal güzellikleri olduğu vurgusu yapan Mamak Belediyesi "Ekolojik Yerel Değerler Gezisi" başlatmıştı. Oluşturulan gezi rotası ile katılımcıların şehir hayatından uzaklaşması ve Mamak'ın sınırları içerisindeki ilgi çekici doğal yerleri görmesi sağlanmıştı.

Haftalık olarak düzenlenme kararı alınan gezi ile ilgili Mamak Belediyesi yaptığı paylaşımlarına bir yenisini daha ekledi. Belediye tarafından yapılan paylaşımda herkesin başvurabildiği geziye katılım için son başvuru tarihinin 25 Ekim olduğu hatırlatıldı.

Mamak Belediyesinden ekolojik değerler gezisi için çağrı! Herkes katılabiliyor

"MAMAK'IN DOĞAL GÜZELLİKLERİNİ KEŞFETMEYE DAVETLİSİNİZ"

Yapılan paylaşımda "Bu eşsiz doğa gezisinde, Mamak’ın saklı kalmış doğal güzelliklerini keşfetmeye davetlisiniz. Doğa yürüyüşleri ve bölge tanıtımlarıyla dolu bir gün geçirirken, ulaşım ve rehberlik hizmetleri belediyemiz tarafından sağlanacaktır" denildi.

Gezinin rotasının ise sırasıyla Kutludüğün, Kıbrıs Kanyonu ve Gökçeyurt Ekovadi olacağı belirtildi. Gezi tarihi ise 26 Ekim saat 09:00-16:00 olduğu açıklandı.

Mamak Belediyesinden ekolojik değerler gezisi için çağrı! Herkes katılabiliyor - Resim : 2

Bu geziye başvurmak ve Mamak'ın doğal güzelliklerini keşfetmek isteyen vatandaşlar kirsalrandevu.mamak.bel.tr adresi üzerinden başvuru yapabiliyor ve Mamak Belediyesini arayarak bilgi alabiliyorlar.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER