Mamak Belediyesi'nden Ankaralılara davet: Ekolojik Yerel Değerler Gezisi için başvuru başladı

Mamak Belediyesi tarafından düzenlenen ekolojik yerel değerler gezisi için tüm Ankaralılara davet geldi. Ankara geneli için Mamak Ekolojik Yerel Değerler Gezisi başvuruları başladı.

Mamak Belediyesi'nden Ankaralılara davet: Ekolojik Yerel Değerler Gezisi için başvuru başladı

Mamak Belediyesi tarafından Mamak'ın kültürel zenginliklerini tanıtmak amacıyla düzenlenen Mamak Ekolojik Yerel Değerler Gezisi tüm hızı ile devam ediyor. İlk olarak ilçeler kapsamında düzenlenen geziler tamamlanırken Mamak Belediyesi tarafından yapılan açıklamada Ankara geneli için başvuruların alınacağı duyuruldu. Başvurular başlarken gezinin 19 Ekim tarihinde düzenleneceği ifade edildi.

MAMAK EKOLOJİK YEREL DEĞERLER GEZİSİ NE ZAMAN?

Mamak Belediyesi tarafından yapılan açıklamada "Her hafta Mamak’ın kültürel zenginliklerini tanıttığımız Mamak Ekolojik Yerel Değerler Gezisi için başvurular başladı! Mamak ilçemizin doğal ve kültürel güzelliklerini keşfetmek için sizleri bu keyifli geziye davet ediyoruz. Gezi sırasında doğa yürüyüşü yapılacak olup, katılacak misafirlerimize rehberlik hizmeti sunulacaktır. Ayrıca ulaşım belediyemiz tarafından karşılanacaktır." denilerek rehberlik hizmeti ile ulaşım hizmetinin Mamak Belediyesi tarafından karşılanacağı ifade edildi.

Mamak Belediyesi'nden Ankaralılara davet: Ekolojik Yerel Değerler Gezisi için başvuru başladı

Yapılacak olan gezinin rotası Kutludüğün, Kıbrıs Kanyonu, Gökçeyurt Ekovadi olarak sıralandı. Gezide orta zorlukta trekking rotası olduğu belirtilerek sağlık durumu uygun olanların başvuru yapmaları istendi. Başvurular Mamak Belediyesi internet sitesi üzerinden kabul edilecek. Başvuru yapan kişilerle gezi 19 Ekim 2024 Cumartesi günü saat 09:00 itibariyle başlayacak ve 16:00'ya kadar devam edecek. Geziye katılan kişilerin başvuruları sadece internet üzerinden kabul edilecek.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER