Mamak Belediyesi'nden Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi müjdesi

Mamak Belediyesi tarafından vatandaşların sağlıklı bir şekilde hayatlarına devam etmesi için çalışmalar hız kesmeden devam ediyor.

Mamak Belediyesi'nden Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi müjdesi

Ankara'nın önemli ilçelerinden olan Mamak'ta vatandaşların yüzlerini güldürecek gelişmeler yaşanmaya devam ediyor.

700 bine yaklaşan nüfusu ile birlikte Ankara'da adından sıklıkla söz ettiren Mamak ilçesi yapılan hizmetleri ile de ön plana çıkıyor. Mamak belediyesi bu bağlamda hizmet verdiği vatandaşların hayatlarını kolaylaştıracak çalışmalarına devam ediyor.

Yeni faaliyete geçen hizmet birimleri ile birlikte artan nüfusa bağlı olarak mevcut hizmet noktalarını da güçlendiren Mamak Belediyesi önemli bir adıma daha imza attı. Mamak Belediyesi bu anlamda vatandaşların önemli bir sağlık ihtiyacını daha eksiksiz bir şekilde karşılamak için düğmeye bastı.

AĞIZ VE DİŞ SAĞLIĞI MERKEZİNİN BİRİM KAPASİTESİ YÜKSELTİLİYOR

Mamak ilçesinde uzun yıllardır hizmet veren ve vatandaşların büyük bir ilgi gösterdiği Mamak Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi ile ilgili müjdeli haber verildi. Mamak Belediyesi'nin sosyal medya hesaplarından yapılan paylaşımda Mamak Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi'nin kapasitesinin arttırılacağı öğrenildi.

Mevcut olarak 25 birim hizmet kapasitesine sahip olan Mamak Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi'nin 2 katından fazla bir şekilde arttırılacağı duyuruldu. Konu ile ilgili belediyenin sosyal medya hesabından yapılan açıklamada "Mamak Ağız ve Diş Sağlığı Merkezimizin kapasitesini 25 birimden 58 birime yükseltiyoruz.

Tüm imkanlarımız ve gücümüzle her alanda Mamaklı hemşerilerimizin yanındayız" denildi. Alınan bu karar Mamak halkı tarafından memnuniyetle karşılandı.

SONRAKİ HABER