Mamak Belediyesi'nden 30 Ağustos'a özel ücretsiz tiyatro oyunu

30 Ağustos Zafer Bayramı kutlaması etkinlikleri tüm Türkiye'de peş peşe açıklanmaya devam ederken bunlardan birini de Mamak Belediyesi duyurdu.

Mamak Belediyesi'nden ücretsiz tiyatro oyunu

30 Ağustos Zafer Bayramı'nın bu sene 102. yıldönümü kutlamalarının büyük coşku içinde geçmesi beklenirken, Ankara büyük kutlamalar ve programlara ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. Ankara Büyükşehir Belediyesi başta olmak üzere ilçe belediyelerde kutlama programlarını açıklamaya devam ederken bu açıklamalardan biride Mamak Belediyesi tarafından yapıldı.

MAMAK BELEDİYESİ 30 AĞUSTOS 2024 KUTLAMA PROGRAMI!

Yaklaşan 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları için il ve ilçe belediyeleri kendi programlarını açıklamaya devam ederken bu programlardan birini de Mamak Belediyesi duyurdu. Mamak Belediyesi tarafından yapılan açıklamada "Nazım Hikmet'in ölümsüz eseri Kuvâyi Milliye, Zafer Bayramı'nda sahneleniyor. Mamak Belediyesi Tiyatro Topluluğu’nun sergileyeceği bu özel gösterimi kaçırmayın! Tüm halkımız davetlidir, etkinliğimiz ücretsizdir." ifadelirene yer verildi.

Mamak Belediyesi'nden 30 Ağustos'a özel ücretsiz tiyatro oyunu

Mamak Belediyesi Musiki Muallim Mektebi Muhsin Ertuğrul Sahnesi'nde sahnelenecek olan oyun 30 Ağustos 2024 Cuma günü saat 14:00'te başlayacak. Ücretsiz olarak sahnelenecek olan oyun saat 14:00 itibariyle perde açacak. Mamak Belediyesi sahnelenecek olan oyuna tüm vatandaşlar davet edildi. Günün anlam ve önemine uygun olarak seçilen oyunda kurtuluş savaşının muhteşem hikayesi seyirciye aktarılacak.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER