Mamak Belediyesinde Müdürlükler arası futbol turnuvası heyecanı

Mamak Belediyesinde vatandaşların günlük hayatlarının düzenli olarak devam edebilmesi adına hizmetler sürerken personellerinde moral ve motivasyonunu yükseltecek çalışmalar gerçekleştiriliyor. Kurumlar arası bağlantıyı kuvvetlendirmek adına yapılan turnuvada ilk maçlar oynandı.

Mamak Belediyesinde Müdürlükler arası futbol turnuvası heyecanı

Yüzlerce kişinin çalıştığı Mamak Belediyesi bünyesinde personelin sosyalleşmesi ve kendi aralarındaki ilişkinin daha da güçlenmesi adına bir turnuva organize edildi. Mamak Belediyesi Gençlik ve Spor Müdürlüğü tarafından organize edilen futbol turnuvasında, müdürlükler oluşturdukları takımlar ile birinci olma mücadelesi vermeye başladı.Mamak Belediyesinde Müdürlükler arası futbol turnuvası heyecanı

BAŞKANLIK, GOL OLDU YAĞDI

Mamak Belediyesi 100. Yıl Cumhuriyet Millet Bahçesinde 18 takımlı olarak başlayan turnuvada ilk maçlar geride bırakıldı. İlk maçlar sonucunda en farklı skoru Temizlik İşleri Müdürlüğünü 8-0 yenen Başkanlık elde etti.

İlk maçlarda elde edilen tüm skorlar şu şekilde oldu;

Mali Hizmetler 5-0 MKM
Fen İşleri 0-0 Park ve Bahçeler
Zabıta 7-1 Bilgi İşlem
Özel Kalem 3-4 Gençlik ve Spor
Baş Şoförlük 4-5 Güvenlik
Başkanlık 8-0 Temizlik
Basın Yayın 3-3 Meclis Üyeleri
Sosyal Destek 8-5 İnovasyon

Mamak Belediyesinde Müdürlükler arası futbol turnuvası heyecanı - Resim : 2

FİNALE DOĞRU ADIM ADIM

3 Gruba ayrılan takımlar kendi aralarında grup maçlarını tamamladıktan sonrasında Çeyrek final aşamasına geçilecek. Çeyrek ve yarı finalin ardından finale çıkan 2 takım arasında oynanacak maç ile kazanan ekip belirlenecek.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER