Mamak Belediyesi YKS tercih dönemi ile ilgili seminer gerçekleştirdi

Mamak Belediyesi, 'YKS Tercih döneminde öğrencileri neler bekliyor?' konulu seminer gerçekleştirdi.

Mamak Belediyesi YKS tercih dönemi ile ilgili seminer gerçekleştirdi

Mamak Belediyesi, eğitim alanındaki çalışmalarına devam ediyor. Belediye, öğrencilere ücretsiz YKS Tercih Danışmanlığı hizmeti verilecek.

Mamak Belediyesi, üniversite adaylarına yönelik 'YKS Tercih döneminde öğrencileri neler bekliyor?' konulu seminer gerçekleştirdi. Seminer, Musiki Muallim Mektebi Hikmet Şimşek Sahnesinde yapıldı. Öte yandan 24-25 ve 26 Temmuz’da da ücretsiz YKS Tercih Danışmanlığı hizmeti verilecek.

Mamak Belediyesi YKS tercih dönemi ile ilgili seminer gerçekleştirdi

ÜCRETSİZ TERCİH DANIŞMANLIĞI HİZMETİ

Hedeflerindeki okulu kazanmak ve hayallerindeki mesleği yapabilmek için öğrenciler zorlu bir maratondan geçiyor. Sınav sonrası tercih yapma konusunda zorlanan gençlere destek veren Mamak Belediyesi, gençlerin bilinçli ve doğru bir şekilde üniversite tercihlerini yapmaları için seminer düzenleyerek öğrencilere ışık tutuyor. Tercih seminerlerini Mamak Belediyesi Aile Danışma Merkezinden Sosyolog Büşra Urhan verdi. Mamak Belediyesi, öğrencilerin tercih dönemlerinde iyi bir tercih yapmaları ve tercihlerde dikkat etmeleri gereken konular hakkında tercih danışmanlığı hizmeti de verecek.

24-25 ve 26 Temmuz tarihlerinde de ücretsiz Tercih Danışmanlığı Hizmeti, Musiki Muallim Mektebinde verilecek. Tercih aşamasında, öğrencilerin başarı sıralamaları ve ilgi alanları dikkate alınarak bu doğrultuda tercih yapılacak. Mamak Belediyesi bu konuda da öğrencilere rehberlik ederek sağlıklı bir tercih süreci için öğrencilerin yanında olacak.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER