Mamak Belediyesi yeni bir mobil uygulama çıkardığını duyurdu

Ankara'nın Mamak ilçesinde vatandaşların belediye işlerinden haberdar olması ve sorunlarını hızlıca iletmesi adına bir mobil uygulama geliştirildi. Uygulama mobil marketler üzerinden ücretsiz olarak indirilebilecek.

Mamak Belediyesi yeni bir mobil uygulama çıkardığını duyurdu

Mamak Belediyesi vatandaşlara daha kolay bir şekilde hizmet verebilmek için önemli bir teknolojik adım attı. Günümüzde nerdeyse tüm insanların cebinde olan akıllı telefon için bir mobil uygulama çıkaran belediye bilgilendirme paylaşımı yaptı. Yapılan paylaşımda belediye işlemlerinin uygulama sayesinde kolayca gerçekleştirilebildiğine dikkat çekildi.

"BELEDİYE HİZMETLERİNDEN ANINDAN FAYDALANIN"

Mamak ilçesinde yaşayan vatandaşlara belediye işlemlerini oturduğu yerden yapabildiği, ilçede gördüğü olumsuzlukları buradan iletebileceği uygulamayı indirme çağrısı yapıldı. Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin yönetiminde çalışmalarını sürdüren ekiplerin çalışması sonucunda hazırlanan uygulama tüm mobil mağazalardan indirilebiliyor.

Mamak Belediyesi yeni bir mobil uygulama çıkardığını duyurdu

Mamak Belediyesi tarafından yapılan paylaşımda da "Belediyemize dair bilgilere anında ulaşabilir, işlemlerinizi zahmetsizce halledebilirsiniz. Hızlı, kolay ve pratik çözümler için hemen indirin, belediye hizmetlerinden anında faydalanın" denildi.

TEKNOLOJİYİ KULLANMANIN ÖNEMİ

Günümüzde teknoloji sayesinde bir tuşla binlerce vatandaşa ulaşılabiliyor. Bu fırsatı iyi değerlendirmek isteyen Mamak Belediyesi, mobil uygulaması ile ilçedeki insanlara kolaylıkla istediğini iletmek ve onların işlemlerini gerçekleştirmeyi hedefliyor. Uygulamanın yeterli düzeyde tanıtımının yapılması halinde binlerce vatandaşın cep telefonlarına indirmesi ön görülüyor.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER