Mamak Belediyesi uyanık kütüphane personeline eğitim verdi

Mamak Belediyesi kütüphanelerinde görevli olan personellerine hizmet içi eğitim verdi.

Mamak Belediyesi uyanık kütüphane personeline eğitim verdi

Sosyal faaliyetleri ile de ön plana çıkan ve aldığı ödüller ile de Türkiye genelinde kütüphanecilik hizmeti konusunda ön plana çıkan Mamak Belediyesi personellerine eğitim verdi. Hizmet içi olarak verilen bu eğitimde ilçe genelinde bulunan kütüphanelerde görevli olan personellerin hizmet kalitesinin arttırılmasının hedeflendiği vurgulandı.

Edinilen bilgiye göre 700 bine yakın nüfusu ile Başkent Ankara'nın en kalabalık ilçeleri arasında en üst sıralarda yer alan Mamak ilçesinde 4 tanesi bebek ve geri kalan 22 tanesi çocuk olmak üzere toplam 26 tane uyanık kütüphane ilçe halkına hizmet veriyor. Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından verilen "Kütüphane Dostu Belediye" ödülünü kazanması ile belediyeler arası kütüphane hizmeti ile ön plana çıkan Mamak Belediyesi hizmet kalitesini daha da yukarıya çekmek için personellerine hizmet içi eğitim verdiğini duyurdu.

Mamak Belediyesi uyanık kütüphane personeline eğitim verdi

PERSONELLERİN HİZMET KALİTESİNİN ARTTIRILMASI HEDEFLENDİ

Mamak'ta bulunan Musiki Muallim Mektebi Hikmet Şimşek Sahnesi'nde bahsedilen 26 kütüphanede görevli olan personellerin katılımı sağlanarak onlara verdiği hizmet içi eğitimde önemli konulara değindi. Kütüphanelerde daha etkili ve sistematik bir şekilde çalışılmasını sağlayan Kütüphane Otomasyon Sistemi hakkında personellere eğitim verildi. Görevli personellerin daha verimli çalışması için verilen bir diğer eğitim konusu ise Kurum İçi Randevu Sistemi oldu. Personellerin kullanılan programlar ve düzen hakkında daha etkili bilgiye sahip olması ile birlikte ilçe halkına verilen hizmetin kalitesinin arttırılmaya çalışıldığı vurgulandı.

Yapılan hizmet içi eğitimin tamamlanmasının ardından Mamak Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Haydar Serdar Tuncer katılan personellere teşekkürlerini ifade etti ve eğitim sona erdi.

SONRAKİ HABER