Mamak Belediyesi Ustalara Saygı Gecesi düzenleyecek

Mamak Belediyesi, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamasında Ustalara Saygı Gecesi düzenleyeceğini duyurdu. 19 Ekim saat 19.30’da başlayacak olan anma programına ilişkin detaylar belli oldu.

Mamak Belediyesi Ustalara Saygı Gecesi düzenleyecek

Mamak Belediyesi, Musiki Muallim Mektebi’nde düzenlenecek olan Ustalara Saygı Gecesi Anma Programına herkesin davetli olduğunu belirtti.

"BİR KEZ DAHA CAN BULACAK"

Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın katkıları ile düzenlenen Ustalara Saygı Gecesi ile halk ozanlarından Aşık Sümmani, Aşık Reyhani ve Aşık Murat Çobanoğlu’nu saygıyla andıklarını belirten Mamak Belediyesi, şu paylaşımı yaptı:

“T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın katkılarıyla, Dünya Âşıklar Derneği tarafından düzenlenen Ustalara Saygı Gecesi ile halk ozanlarımız Aşık Sümmani, Aşık Reyhani ve Aşık Murat Çobanoğlu’nu saygıyla anıyoruz.

Anadolu’nun eşsiz âşık geleneğini yaşatan ozanlarımızın mirası, bu gecede saz, söz, atışma ve manilerle bir kez daha can bulacak.

Prof. Dr. Hayrettin İvgin, Şair Nurullah Özçelik ve birbirinden değerli sanatçılarımızın katılımıyla gerçekleşecek olan bu anlamlı programda, geçmişle bugünü buluşturan kültürel zenginliklerimizi bir arada yaşayacağız.

Musiki Muallim Mektebi

19 Ekim 2024

19:30

Muhsin Ertuğrul Sahnesi’nde gerçekleştirilecek olan bu anma gecesine tüm halkımız davetlidir.

Mamak Belediyesi Ustalara Saygı Gecesi düzenleyecek

ETKİNLİK 19.30’DA BAŞLAYACAK

Düzenlenecek olan etkinliğe Küçük Ozan Berk Örenlioğlu, Şair Özcan Kartal, Aşık Orman Feryadı, Aşık Yakup Temelli ve pek çok önemli sanatçının katılım sağlayacağı öğrenildi. Etkinlik bugün saat 19.30’da başlayacak.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER