Mamak Belediyesi ücretsiz halk oyunları kurs kayıtlarının başladığını duyurdu!

Mamak Belediyesi birbirinden yeni kurs programlarına imza atmaya devam ediyor. Mamak'ta bu kez ücretsiz halk oyunları kursu verileceği kaydedilirken söz konusu kursun kayıtları hakkında da vatandaşlar bilgilendirildi.

Mamak Belediyesi ücretsiz halk oyunları kurs kayıtlarının başladığını duyurdu!

Başkent Ankara'da pek çok ilçe belediyesi vatandaşa ücretsiz kurs imkanı sunuyor. Belediyeler ücretsiz kurslarından her yıl binlerce kişi faydalanırken bu kez Mamak Belediyesi'nden bir açıklama geldi.

Mamak Belediyesi tarafından yapılan açıklama ile halk oyunları kursa kayıtlarının başladığı bildirildi. Mamak halkının kurslara ücretsiz olarak kayıt yaptırabileceği açıklanırken detaylar da belli oldu.

MAMAK BELEDİYESİ ÜCRETSİZ KURS KAYDINI DUYURDU

Mamak Belediyesi'nin resmi internet sitesi üzerinden yapılan açıklama ile ''Gelin Ritmi Birlikte Yakalayalım'' denilerek ''2023 - 2024 Eğitim ve Öğretim Yılı Mamak Belediyesi Halk Oyunları Kurs Kayıtlarımız Devam Ediyor'' ifadelerine yer verildi.

ekran-goruntusu-2023-11-25-092625.png

KAYIT ADRESİ BELLİ OLDU

Mamak Belediyesi ilçe halkı için sunduğu ücretsiz kurs programının kayıtları için;
''Musiki Muallim Mektebi Demirlibahçe Mah. Talatpaşa Bul. No:167'' adresine gidilmesi gerektiğini belirtti. Kurs programının ise kayıt sürecinin bitmesinin ardından açıklanacağı tahmin edilirken kayıt yaptırmak için belirtilen adrese bireysel olarak başvuru yapabilirsiniz.

Mamak Belediyesi tarafından açılan halk oyunları kursu ücretsiz olacak ve yeni eğitim yılı boyunca öğrencileri ağırlayacak.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER