Mamak Belediyesi Türk Halk ve Sanat Müziği yarışması düzenleyecek

Ankara'nın Mamak ilçesinde vatandaşların da içinde yer aldığı kültür sanat organizasyonlarına bir yenisi daha eklenecek. Mamak Belediyesi "O Yetenek Sensin" adlı bir ses yarışması düzenleyeceğini açıkladı.

Mamak Belediyesi Türk Halk ve Sanat Müziği yarışması düzenleyecek

Özellikle ilçelerde yerel yönetimler tarafından yapılan sosyal aktiviteler vatandaşların kendisini geliştirmesi adına büyük önem taşıyor. Farklı yaş gruplarına yönelik yapılan programlar ile insanların sosyalleşip eğlenceli anlar geçirmesi amaçlanıyor.

"BU HEYECAN DOLU YOLCULUĞA SİZDE KATILIN"

Bu kapsamda Mamak Belediyesi resmi hesapları üzerinden bir müzik yarışması ilanı yaptı. Türk Halk Müziği ve Türk Sanat Müziği konseptlerinde yapılacak olan bu yarışmaya başvurular 10 Eylül itibariyle başladı.

Mamak Belediyesi Türk Halk ve Sanat Müziği yarışması düzenleyecek

Mamak Belediyesi tarafından sosyal medya üzerinden yapılan paylaşımda "O Yetenek Sensin ses yarışmamızda, Mamak'tan yetenekler sahneye çıkıyor. Türk Halk Müziği ve Türk Sanat Müziği'nin en iyi seslerini aradığımız bu yarışmaya, bireysel veya grup olarak katılabilirsiniz. Başvuru için Musiki Muallim Mektebi'nde yerinizi alın ve bu heyecan dolu yolculuğa siz de katılın" denildi.

BAŞVURULAR AY SONUNA KADAR DEVAM EDECEK

Mamak'ta ikamet etme şartı olan yarışmaya başvurular 30 Eylül tarihine kadar devam edecek. Seçim süreci tamamlandıktan sonra yarışma aşamasına geçecek. 7 farklı sanatçının komisyonunda yer aldığı yarışmada dereceye giren isimler ödüllendirilecek.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER