Mamak Belediyesi temizlik personeli alımı ilanı paylaştı

Ankara'nın Mamak ilçesinde belediye yönetimi tarafından ilçedeki istihdamı artırmaya yönelik adımlar atılmaya devam ediliyor. Bu kapsamda Mamak istihdam Merkezi sık sık vatandaşların başvurması adına ilanlar yayınlıyor.

Mamak Belediyesi temizlik personeli alımı ilanı paylaştı

İşsizliğin büyük sorunlardan birisi olarak görüldüğü ülkemizde hükümet kanadı tarafından adımlar atıldığı gibi yerel yönetimlerde benzer çalışmalar içerisine giriyor. Vatandaşların daha hızlı bir şekilde başvurup sonuç alabildiği yerel yönetimlerin istihdam birimleri çok sayıda insanın hayatına dokunabiliyor.

Mamak Belediyesi temizlik personeli alımı ilanı paylaştı

İLAN DETAYLARI ANLATILDI

Ankara'nın Mamak ilçesinde de bu konuda belediye tarafından önemli bir hizmet veriliyor. Mamak Belediyesi bünyesinde faaliyetlerine devam eden Mamak İstihdam Merkezi işverenler ile iş arayanları bir araya getirmeye devam ediyor.

Bu kapsamda Mamak Belediyesi, Mamak İstihdam Merkezi aracılığıyla yapılacak yeni iş ilanı işe ilgili bir paylaşımda bulundu. Belediyenin sosyal medya hesaplarından yapılan paylaşımda "Mamak İstihdam Merkezi aracılığıyla Tepe Servis bünyesinde çalışmak üzere temizlik personeli alımları başlıyor! Üniversite, AVM, ofis gibi projelerde görev almak isteyen adayları bekliyoruz" denildi.

18 Eylül saat 17:00 tarihine kadar sürecek başvurularda adaylardan 19-53 yaş aralığında, ilköğretim mezunu, sabıka kaydı ve sağlık problemi olmaması gibi şartları sağlaması istenecek.

MAMAK İSTİHDAM MERKEZİ İŞ FIRSATLARI SAĞLAMAYA DEVAM EDİYOR

Adaylar bu ilana yetişemeseler bile iş arayışları için Mamak Belediyesi İstihdam Merkezinden yararlanmaya devam edebilecek. Konu ile ilgili Mamak İstihdam Merkezinden mesai saatlerinde bilgi alınabiliyor.

SONRAKİ HABER