Mamak Belediyesi tarafından hayat boyu kadına saygı programı düzenlendi

Mamak Belediyesi Aile Danışma Merkezi tarafından hayat boyu kadına saygı adlı bir program düzenlendi

Mamak Belediyesi tarafından hayat boyu kadına saygı programı düzenlendi

Ankara'da Mamak Belediyesi bünyesindeki Aile Danışma Merkezi tarafından bugün dünyada toplumsal anlamda önemli bir sorun olarak bilinen kadına şiddet konusu ile ilgili bir program düzenlendi.

Mamak ilçesinde yer alan Musiki Mualli Mektebi Muhsin Ertuğrul Sahnesi'nde organize edilen programda kadına şiddetle nasıl mücadele edileceğine dair önemli açıklamalar yapıldı. Toplumların ve ailelerin en önemli yapı taşı olan kadın ve şiddet kavramlarının birbirinden çok uzak olması gereken kavramlar olduğuna vurgu yapılırken, kadın ile yan yana gelmesi gereken kavramın saygı olması gerektiğinden bahsedildi.

Mamak Belediyesi tarafından hayat boyu kadına saygı programı düzenlendi

BİR ÇOK ÖNEMLİ İSİM PROGRAMA KATILDI

Kadına saygı vurgusu yapılan program Mamak Aile Danışma Merkezi ile Başaran Kadınlar Kültür Sanat Edebiyat Eğitim ve İstihdam Derneği'nin (BAŞAK) birlikte yaptığı iş birliği ile düzenlendi. Düzenlenen Hayat Boyu Kadına Saygı Programında Mamak Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Düğmeci ve BAŞAK Derneği Başkanı Tuba Kederli başta olmak üzere Spor, Sanat, Edebiyat dünyasından bir çok önemli isim hazır bulundu.

Bu önemli ve anlamlı etkinlikte, Aile Danışmanı ve Psikolog Hilal Kübra Uzunkaya Seçen, Ressam ve Milli Yüzücü Yusuf Akgün, Koç Mentörü ve Eğitim Koçu Merve Peker Kırman, Gazeteci-Yazar Yaşar Ateşsoy, Sosyolog ve Aile Danışmanı Ezo Filiz Bayram ve Sosyolog-Yazar Sevda Akyüz de yer aldı.

Mamak Belediyesi tarafından hayat boyu kadına saygı programı düzenlendi - Resim : 2

BİNLERCE İNSANA HİZMET VERİLDİ

İlçe genelinde bu zamana kadar tam 10 bin 143 kişiye hizmet veren Mamak Belediyesi Aile Danışma Merkezi yaptığı programa Mamaklı vatandaşlar büyük bir ilgi gösterdi. Alanında uzman kişilerin yaptığı konuşmaların ardından Mamak Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Düğmeci programa katılıp bilgi ve birikimlerini Mamak halkı ile paylaşan konuşmacılara çiçek takdiminde bulundu ve programın düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür etti.

SONRAKİ HABER